ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση από τον Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εξωτερικών

Επίθεση από τον Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εξωτερικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν λίγο μετά τις 18:30 με μπογιές κατά του Υπουργείου Εξωτερικών στο κέντρο της Αθήνας.

Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η ομάδα Ρουβίκωνας σημειώνει πως η συγκεκριμένη επίθεση έγινε στα πλαίσια στήριξης του Παλαιστινιακού λαού και σημειώνουν πως:

«Το ελληνικό κράτος είναι συνένοχο. Ο Κοτζιάς, ο κάθε Κοτζιάς, γίνεται συνυπεύθυνος με τον κάθε Νεντανιάχου. Στο όνομα του καθεστωτικού ρεαλισμού χτίζει συμμαχίες με τους ομοίους του. Στο όνομα του ρεαλισμού του κοινωνικού αγώνα τις πολεμάμε υπερασπίζοντας του ομοίους μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μια προσαγωγή.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη επίθεση του Ρουβίκωνα μέσα σε μερικές ώρες καθώς εχθές το βράδυ μέλη της ομάδας επιτέθηκαν με βαριοπούλες και μπογιές στην ΔΟΥ Ψυχικού προκαλώντας υλικές ζημιές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαμαράς κατά Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη για το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Κοιμισμένοι, κολυμπάμε στα δήθεν ήρεμα νερά»

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα απορρίπτει την έγκριση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή της Λιβύης – «Παράνομο, άκυρο και ανυπόστατο»

Χάος στο Μιλάνο: Δεύτερη ημέρα άγριων συγκρούσεων στους δρόμους με λεηλασίες και συλλήψεις

Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» – «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»

Στην Αθήνα ο Μάρκο Ρούμπιο – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr