ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Το Ιράν έλαβε το αμερικανικό σχέδιο 15 σημείων, αναφέρουν Πακιστανοί αξιωματούχοι - Η Τεχεράνη αρνείται τη διεξαγωγή συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο Έλληνες ηλικίας 30 ετών συνελήφθησαν κατηγορούμενοι ότι βίασαν μία 32χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία, που έκανε διακοπές στη Σκιάθο.
Μετά από σχετική καταγγελία της 32χρονης οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο Έλληνες και συνέλαβαν τον έναν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος.
Οι δύο 30χρονοι που διαμένουν στην Χαλκίδα, υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν με την Αυστραλέζα τουρίστρια με τη συναίνεσή της και ισχυρίζονται ότι εκείνη τους ακολούθησε οικειοθελώς στο ξενοδοχείο και ότι οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν με τη συγκατάθεσή της.
Οι δύο 30χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού, αφού η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Οι κατηγορούμενοι που παραπέμφθηκαν προς απολογία για τις πράξεις τους στην ανακρίτρια Βόλου, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστούν για τις απολογίες τους και θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Βόλου εκ νέου την Πέμπτη.























































