Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατηγορούνται ότι βίασαν 32χρονη τουρίστρια στη Σκιάθο

Κατηγορούνται ότι βίασαν 32χρονη τουρίστρια στη Σκιάθο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο Έλληνες ηλικίας 30 ετών συνελήφθησαν κατηγορούμενοι ότι βίασαν μία 32χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία, που έκανε διακοπές στη Σκιάθο.

Μετά από σχετική καταγγελία της 32χρονης οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο Έλληνες και συνέλαβαν τον έναν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος.

Οι δύο 30χρονοι που διαμένουν στην Χαλκίδα, υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν με την Αυστραλέζα τουρίστρια με τη συναίνεσή της και ισχυρίζονται ότι εκείνη τους ακολούθησε οικειοθελώς στο ξενοδοχείο και ότι οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν με τη συγκατάθεσή της.

Οι δύο 30χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού, αφού η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι κατηγορούμενοι που παραπέμφθηκαν προς απολογία για τις πράξεις τους στην ανακρίτρια Βόλου, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστούν για τις απολογίες τους και θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Βόλου εκ νέου την Πέμπτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

ΥΠΕΞ: 315 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους επέστρεψαν στην Ελλάδα την Πέμπτη 05/03

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τον επαναπατρισμό Ελλήνων από τη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr