ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Βιασμός, Ιτέα, Κακοποίηση Ανηλίκου, Μετανάστες, Σεξουαλική Κακοποίηση, Φωκίδα,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη κοινωνία της Φωκίδας η αποκάλυψη ότι μία 16χρονη με βαριά νοητική υστέρηση είχε μείνει έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα.
Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Κυριακή, η 16χρονη -που μένει στην Ιτέα με την οικογένεια της- ένιωσε φρικτούς πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος και απέβαλε.
Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας της Άμφισσας, ο οποίος διέταξε εξέταση DNA παίρνοντας δείγμα από τον πατέρα και από τον 15χρονο αδερφό της.
Στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Αθήνα αποδείχτηκε ότι δράστης ήταν ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής.
Ο άνδρας αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας και συνελήφθη, χθες το βράδυ Πέμπτης, για να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας.






















































