ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη,


















































Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Οι όροι της συμφωνίας Τραμπ με Ιράν - Παράταση της κατάπαυσης του πυρός για 60 ημέρες
Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κάθειρξη 17 ετών καταδικάστηκε 74χρονος, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 73χρονο γείτονά του, με τον οποίο φέρεται να είχε οικοπεδικές διαφορές.
Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο στη Νέα Μαγνησία, δυτικά της Θεσσαλονίκης. Όπως κατατέθηκε στη δίκη, οι δύο άνδρες βρίσκονταν επί χρόνια σε αντιπαράθεση και η μεταξύ τους κόντρα κορυφώθηκε, όταν, κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης, ο 74χρονος πυροβόλησε τον γείτονά του, με συνέπεια να τον τραυματίσει στον θώρακα και στο χέρι.
Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αυτοτραυματίστηκε ελαφρά με μαχαίρι.
Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο. «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», απολογήθηκε, περιγράφοντας σε δικαστές και ενόρκους το επεισόδιο. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές, καθώς αποφασίστηκε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.























































