ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδειο βρέθηκε το σπίτι του Ν. Μανιαδάκη – «Επιβεβαιώνεται ότι ετοιμαζόταν να διαφύγει»

Άδειο βρέθηκε το σπίτι του Ν. Μανιαδάκη – «Επιβεβαιώνεται ότι ετοιμαζόταν να διαφύγει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μηδενικά ήταν τα ευρήματα στο σπίτι του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη μετά την αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα Πέμπτη οι Εισαγγελείς Διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, το κλιμάκιο των εισαγγελέων και αστυνομικών που μετέβησαν στην οικία του κατηγορούμενου για δωροδοκία στην υπόθεση της Novartis βρεθηκε ενώπιον ενός «άδειου σπιτιού».

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ήταν σχεδόν αναμενόμενη στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ενώ πηγές από το Εφετείο τονίζουν πως η «άδεια οικία» επιβεβαιώνει τις αρμόδιες αρχές ότι «ο καθηγητής ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό».

Ο ίδιος πάντως ο κ. Μανιαδάκης θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου το οποίο καλείται να κρίνει αν θα παραμείνει ή όχι σε ισχύ η διάταξη των εισαγγελέων για απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Δεν αξίζει στους Έλληνες ο τοξικός «Αδωνισμός» και η γλώσσα των μαφιόζων – «Πού βρισκόμαστε; Στην Κολομβία ή στην Ελλάδα;»

Αλέξης Τσίπρας: Υπάρχει η Ελλάδα του κτηνοτρόφου που έσφαξε 1.800 αιγοπρόβατα και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ αποζημίωση, υπάρχει και η Ελλάδα της Σεμερτζίδου που κυκλοφορεί με Porsche

Τσίπρας: Aκρίβεια, διαφθορά, κρίση θεσμών τα «τρία μεγάλα βάρη» στα 7 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ

Το Ιράκ έθεσε ως προθεσμία τον Σεπτέμβριο για να παραδώσουν τα όπλα τους οι φιλοϊρανικές παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές

Αλέξης Τσίπρας: «Να βάλουμε το Εμείς πάνω από το Εγώ – Οι Τράπεζες δεν θα ζουν εις υγείαν των κορόιδων»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr