ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγελική Πέτρου, Δολοφονίες, Κέρκυρα, Παιδοκτόνος, Φυλακές, Φυλακές Κορυδαλλού,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα Παρασκευής ο ομογενής από την Αλβανία που σκότωσε την 29χρονη κόρη του, Αντζελίνα, στην Κέρκυρα και στη συνέχεια την έθαψε.
Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, με διάταξη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας.
Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr, όπως δημοσιοποίησε ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, ο 52χρονος δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία και εξετάσεις.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Β. Νουλέζα, ο 52χρονος «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών».























































