Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο 27χρονος που σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο στην Κρήτη (βίντεο)

Αυτός είναι ο 27χρονος που σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο στην Κρήτη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαν την παλάμη του χεριού του γνώριζε την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton, ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της, ο οποίος προσήχθη το απόγευμα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος να σημειωθεί είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, διατηρούσε περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της άτυχης επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της διακεκριμένης επιστήμονα, αγρότης στο επάγγελμα, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε στο κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα του YouTube.

Δείτε βίντεο:

Το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου κοντά στο Μάλεμε, ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος άνδρας ήταν ένας από τους βασικούς υπόπτους και κατά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως αυτός ήταν που έπνιξε την 60χρονη γυναίκα.

Τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν

Πέρα από το περιεχόμενο της ομολογίας του 27χρονου αυτού καθαυτού, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν ενδελεχώς την υπόθεση, αξιοποίησαν μια σειρά στοιχείων, τα οποία θα συσχετιστούν πλήρως μόλις θα έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τη νεκροψία και νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης βιολόγου.

Πέρα από την περιουσία που είχε στην περιοχή ο νεαρός προσαχθείς και το γεγονός ότι γνώριζε πολύ καλά την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου, εντοπίστηκαν πολύ κοντά στο σημείο ίχνη από τους τροχούς αυτοκινήτου το οποίο πιθανολογείται ότι ανήκει στην ιδιοκτησία του, ενώ παράλληλα όταν πέταξε το άψυχο σώμα της Αμερικανίδας στο εσωτερικό του σπηλαίου το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε μαζί του, βρισκόταν σε λειτουργία, αφήνοντας έτσι ψηφιακά ίχνη που μπορούσαν εύκολα να ανιχνευτούν με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο της ομολογίας του είναι σοκαριστικό, καθώς όλα δείχνουν πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό. Ο 27χρονος είδε την άτυχη Eaton να κάνει πεζοπορία ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, και αποφάσισε να την ακολουθήσει.

Στην προσπάθειά του να την ακινητοποιήσει φαίνεται ότι αρχικά έπεσε πάνω της με το όχημα που οδηγούσε και στη συνέχεια την έκλεισε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου για να την μεταφέρει σε άγνωστο σημείο.

Εκείνη όμως, αντιστεκόταν σθεναρά, φώναζε και καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο κατ’ ομολογία δράστης να τυλίξει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της κόβοντάς της το νήμα της ζωής. Κατόπιν, προκειμένου να «ξεφορτωθεί» το πτώμα της και να εξαφανίσει τα ίχνη της, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σορό της σε ένα σημείο που ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά, όχι όμως και ο περισσότερος κόσμος.

Έτσι, οδήγησε μέχρι το Ξαμουδοχώρι πετώντας στο εσωτερικό του παλαιού γερμανικού καταφυγίου τη σορό της Suzanne Eaton.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ερευνούν το ενδεχόμενο ο 27χρονος να είχε και συνεργό έχοντας προσαγάγει έναν επίσης νεαρό αλλοδαπό που εργαζόταν στην αγροτική περιουσία του κατ’ ομολογία δράστη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 33χρονος από φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειας

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr