ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 11χρονη στη Φθιώτιδα

Δικηγόρος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 11χρονη στη Φθιώτιδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμη μια υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου έρχεται να συγκλονίσει την κοινωνία της Φθιώτιδας και όλο το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, η υπόθεση αφορά αποπλάνηση 11χρονου κοριτσιού και έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Το κορίτσι μίλησε στους γονείς και εκείνοι ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε επείγουσα προανάκριση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στον φερόμενο ως δράστη, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, που είναι και το πιθανότερο σε τέτοιες περιπτώσεις ή εάν έχει κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας και του Εισαγγελέα.

Ως δράστης φέρεται να είναι δικηγόρος εκτός Λαμίας, ο οποίος όμως έχει το εξοχικό του στη Φθιώτιδα, όπου είχε επαφή με την οικογένεια της 11χρονης με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, να ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο

Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Το βίντεο-«κλειδί», το εξαφανισμένο κινητό και το DNA στα νύχια του θύματος

ΣΟΚ από τον άγριο φόνο του Σταύρου Γεωργίου – Τι λένε ο θυρωρός που τον αντίκρισε νεκρό και ο αδελφός του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr