ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοχος κρίθηκε 70χρονος κομμωτής για τέσσερις περιπτώσεις αποπλάνησης παιδιών ηλικίας 4 έως 11 ετών που ανήκουν στο συγγενικό του περιβάλλον.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης το 2014 έπειτα από καταγγελία μίας μητέρας ότι ο 70χρονος ασελγούσε στις μόλις 7 και 11 ετών κόρες της.
Σύμφωνα με όσα της είχαν αποκαλύψει τα παιδιά ο άνδρας συνήθιζε να ασελγεί σε βάρος τους όταν εκείνα έκαναν μπάνιο.
«Τίποτα δεν ισχύει από όλα αυτά. Ναι, τα κορίτσια έρχονταν καθημερινά στο σπίτι, αλλά ουδέποτε υπήρξε άγγιγμα ή χάιδεμα με πονηρό σκοπό», ισχυρίστηκε ο 70χρονος.
Η 21χρονη σήμερα εγγονή του από τον πρώτο γάμο της συζύγου του ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι ο 77χρονος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των τεσσάρων ετών.
«Ασελγούσε σε βάρος μου από τα τέσσερα έως τα 11 χρόνια μου.
»Όταν ήμουν μικρότερη με οδηγούσε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου για να με χαϊδέψει.
»Όταν ήμουν έξι ετών άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας που βρισκόμουν και μου έδειξε πως έχει ερεθιστεί», ισχυρίστηκε η 21χρονη καταγγέλλουσα.
Ποινή κάθειρξης 12 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα υπό τον όρο της απαγόρευσης της επίσκεψης και διαμονής του σε χωριό της Ρόδου, μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της εφέσεώς του, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, στον 70χρονο κομμωτή.























































