Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απατεώνας ψευτογιατρός: Το μυστήριο με βόμβα που σκότωσε επιχειρηματία – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Απατεώνας ψευτογιατρός: Το μυστήριο με  βόμβα που σκότωσε επιχειρηματία – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Νικόλαος Κοντοστάθης,

Μία υπόθεση που παραμένει έως σήμερα ανεξιχνίαστη φαίνεται πως μπαίνει εκ νέου στο μικροσκόπιο των Αρχών, που διερευνούν την υπόθεση του απατεώνα ψευτογιατρού ο οποίος εξαπατούσε ανυποψίαστους ανθρώπους που έπασχαν από ανίατες ασθένειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vima.gr, μεγάλο ζητούμενο για την εγκληματική δράση του Νικόλα Κοντοστάθη και τις παρενέργειές της παραμένει ο θάνατος 64χρονου επιχειρηματία που ασχολείτο με το εμπόριο ρούχων κι υποδημάτων, ύστερα από παγίδευση με εκρηκτικά του ΙΧ του, τον Μάρτιο του 2009, έξω από το σπίτι του στην οδό Βαλαωρίτου στη Βούλα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η βόμβα που αποτελείτο από μεγάλη ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας είχε τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και ενεργοποιήθηκε με την μίζα του ΙΧ.

Ο 64χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη κι έχασε τη ζωή του μερικούς μήνες αργότερα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί, όμως οι αστυνομικοί έχουν διερευνήσει το ενδεχόμενο στόχος αυτής της επίθεσης να ήταν ο απατεώνας ψευτογιατρός, ο οποίος διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον άτυχο επιχειρηματία.

Ο λόγος είναι ότι αφενός δεν είχε βρεθεί οποιοδήποτε κίνητρο για την επίθεση εναντίον του 64χρονου εμπόρου και κατά δεύτερον επειδή το 2004 είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο της ίδιας πολυκατοικίας με στόχο τον 47χρονο απατεώνα ψευτογιατρό.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως στο πλαίσιο της διερεύνησης της αιματηρής έκρηξης κοντά σε σχολείο στη Βούλα, είχε εξετασθεί και ο «Νίκος Κόντος», ο οποίος είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή με το συμβάν κι ότι ήταν αυτός ο στόχος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr