ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η στυγερή δολοφονία της 61χρονης Ευαγγελίας Ιεροβασίλη, το βράδυ της 20ής Ιουνίου 2012, στο σπίτι της, στο Γεννάδι στην Ρόδο εξιχνιάστηκε σήμερα από την αστυνομία.
Η υπόθεση είχε «παγώσει» διότι ο έλεγχος του γενετικού υλικού σε στοιχεία που είχε συλλέξει η σήμανση από τον τόπο του εγκλήματος και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν είχαν οδηγήσει σε σαφή συμπεράσματα.
Οι σοβαρές ενδείξεις όμως που είχαν αρχικά οι αρχές τελικά επιβεβαιώθηκαν.
Όπως αποκαλύπτει η Δημοκρατική δράστης του φόνου είναι ο εξαρτημένος από ναρκωτικά γιος της 61χρονης, Μπατζακάκης Νικόλαος ενώ ως απλή συνεργός φέρεται η αλλοδαπή σύντροφος του Γιακούλεβα Ειρήνη, μητέρα δύο παιδιών και καταγωγή από την Ρωσία.
Ο γιος μετά από εξαντλητική ανάκριση φέρεται να ομολόγησε ότι είχε επισκεφτεί με την σύντροφο του το σπίτι της μητέρας του και της είχε δηλώσει την αγάπη του για εκείνη.
Η μητέρα του φέρεται να μίλησε απαξιωτικά για τη σύντροφο του, μη αποδεχόμενη τον δεσμό και κυρίως το γεγονός ότι είχε δύο παιδιά.
Ο γιος εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στη μητέρα του λεκτικώς λέγοντας της ότι και η ίδια ήταν μητέρα παιδιού εκτός γάμου.
Η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, όπως είπε, τον θόλωσε, έπιασε ένα μαχαίρι και την δολοφόνησε.
Σύµφωνα µε τον ιατροδικαστή, το θύµα δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές χωρίς να αντιδράσει.
Θυμίζουμε ότι στην οικία, την ώρα του εγκλήματος, ήταν και μία 83χρονη γυναίκα την οποία φρόντιζε το θύμα, όμως επειδή πάσχει από Αλτσχάιμερ δεν ήταν σε θέση να καταθέσει ουσιωδώς για την υπόθεση.























































