Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε κατ’ οίκον περιορισμό η φιλόλογος για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

Σε κατ’ οίκον περιορισμό η φιλόλογος για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο καλείται πλέον να κρίνει τη περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 36χρονης καθηγήτριας η οποία προ ημερών είχε διωχθεί ποινικά για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Οι κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος αφορούν στην ερωτική σχέση που φέρεται να είχε συνάψει η φιλόλογος με τον 13χρονο μαθητή της στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η 36χρονη κατηγορουμένη απολογήθηκε στην ανακρίτρια για τα αδικήματα αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την τύχη της καθηγήτριας, αν δηλαδή θα πρέπει να προφυλακιστεί ή να αφεθεί ελεύθερη με ή χωρίς όρους.

Συγκεκριμένα η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της κατηγορουμένης ενώ η εισαγγελέας είχε τη νομική άποψη πως η 36χρονη θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα καλείται τώρα να λύσει, όπως ο νόμος ορίζει, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμά του, εντός τριών ημερών.

Μέχρι τότε η 36χρονη θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά απολογία της στην ανακρίτρια η κατηγορουμένη ανέφερε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις της ενώ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη στον 13χρονο και την οικογένειά του.

Μάλιστα, προ ημερών δια του δικηγόρου της η ίδια έκανε γνωστό ότι εκείνη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και πως έχει μετανιώσει «για την συνθήκη στην οποία έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H 45χρονη καθηγήτρια που πιάστηκε γυμνή με μαθητή, είναι παντρεμένη με κυβερνητικό αξιωματούχο

45χρονη δασκάλα «πιάστηκε» με 17χρονο μαθητή γυμνοί – Ο έφηβος το έβαλε στα πόδια με το βρακί

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr