Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αδιανόητο έγκλημα: 60χρονος με κορωνοϊό φέρεται να αποσύνδεσε 76χρονο διασωληνωμένο επειδή έκανε φασαρία

Αδιανόητο έγκλημα: 60χρονος με κορωνοϊό φέρεται να αποσύνδεσε 76χρονο διασωληνωμένο επειδή έκανε φασαρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 76χρονου ασθενή με κορωνοϊό, που βρισκόταν διασωληνωμένος σε απλή κλινική στον «Ερυθρό Σταυρό». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του άντρα φαίνεται να οφείλεται σε ανθρώπινη παρέμβαση.

Συγκεκριμένα ένας 60χρονος φέρεται να κρύβεται πίσω από το θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν πάρει αποτυπώματα από τα μηχανήματα, με τα οποία ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες ανεπίσημες ταυτοποιούνται με αποτυπώματα του 60χρονου ασθενούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν πως έγινε το σκηνικό του θανάτου και πως ο 60χρονος ασθενής που νοσηλευόταν μαζί με τον 76χρονο προέβη σε αυτή την κίνηση και του «έκοψε» την παροχή οξυγόνου.

Λόγω της νοσηλείας του με κορωνοϊό, ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το ποινικό και το ψυχιατρικό του παρελθόν.

Το χρονικό

Όταν οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε συμβεί ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας.

Ο άνδρας που κατέληξε, ηλικίας 76 ετών, ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί κατά πληροφορίες διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.

Ξαφνικά νωρίς το απόγευμα ο ασθενής απεβίωσε κάτι που έκανε τους γιατρούς να ανησυχήσουν και να ψάξουν λίγο περισσότερο την υπόθεση.

Διαπίστωσαν, λένε οι πληροφορίες, ότι υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, αμέσως μετά τον θάνατό του κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι είχε μετακινηθεί η μάσκα του ασθενούς, ενώ υπήρχαν ενδείξεις ότι είχαν πειραχθεί τα καλώδια του αναπνευστήρα.

Μάλιστα διαπιστώθηκε, ότι δεν είχε ενεργοποιηθεί και το σχετικό εφεδρικό σύστημα, η μπαταρία δηλαδή που διαθέτει το μηχάνημα για περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα από την ΕΛΑΣ για να εξεταστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν δύο σενάρια.

Αν τα καλώδια του αναπνευστήρα αποσυνδέθηκαν την ώρα της ανάνηψης ή αν υπήρξε παρέμβαση από τρίτο πρόσωπο.

Ωστόσο όπως αποδείχτηκε το μηχάνημα είχε αποσυνδεθεί από παρέμβαση τρίτου προσώπου.

60χρονος αλλοδαπός φέρεται ως δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 60χρονος Αλβανός που νοσηλευόταν μαζί με τον ηλικιωμένο φέρεται να ήταν εκείνος που αποσύνδεσε τον άτυχο άνδρα από τον αναπνευστήρα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σε αυτό το συμπέρασμα φτάνει σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ασφάλεια, η οποία κλήθηκε από τον νοσοκομείο για να ερευνήσει το περιστατικό.

Ο 60χρονος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, ενώ για την ώρα δεν έχει γίνει σύλληψη.

Ο 60χρονος Αλβανός, για τον οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποσυνέδεσε το μηχάνημα που κρατούσε στη ζωή τον άτυχο άντρα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αποσυνέδεσε τα καλώδια διότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος του μηχανήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr