Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν σκούτερ με δύο σαν εκείνους που σκότωσαν τον Καραϊβάζ και τους έχασαν

Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν σκούτερ με δύο σαν εκείνους που σκότωσαν τον Καραϊβάζ και τους έχασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αξιωματούχος της Αστυνομίας αποκάλυψε στο Sputnik πως η μέθοδος δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είναι πανομοιότυπη με άλλες υποθέσεις.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού συντάκτη έχουν επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο ερευνών για την ανακάλυψη οπτικού υλικού από κάμερες σπιτιών, καταστημάτων αλλά και διαχείρισης της κυκλοφορίας, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Το πρώτα στοιχεία που θέλουν να εξακριβώσουν με απόλυτη βεβαιότητα είναι τα χαρακτηριστικά των δύο δολοφόνων και τις διαδρομές που ακολούθησαν, πριν και μετά τη δολοφονική ενέδρα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στην οδό Άννινου στον Άλιμο.

Από τις καταθέσεις των τριών βασικών αυτοπτών μαρτύρων, έχουν «σκιαγραφήσει» πάντως σε πρώτη φάση τους δράστες.

Ο οδηγός του σκουρόχρωμου σκούτερ μάρκας «Beverly» φορούσε κράνος και τζιν μπουφάν, ενώ ο συνοδηγός του, αυτός δηλαδή που κατέβηκε από το δίκυκλο και πυροβόλησε 13 φορές τον Γιώργο Καραϊβάζ, φορούσε ρούχα στρατιωτικού τύπου, είχε το κεφάλι του καλυμμένο με κουκούλα φούτερ μέσα από το μπουφάν, και ιατρική μάσκα στο πρόσωπο.

Τα χαρακτηριστικά των δραστών προσπαθούν να εντοπίσουν και στο βιντεοληπτικό υλικό κάποιας κάμερας, η οποία ελπίζουν οι αστυνομικοί να αποτελέσει την αρχή για «ξετύλιγμα» του κουβαριού της διαδρομής των δολοφόνων, κάτι που μπορεί να προσφέρει πολύτιμα στοιχεία για την ταυτοποίησή τους.

Ομάδες αστυνομικών έχουν ξεκινήσει έτσι την έρευνα πόρτα – πόρτα, σε έναν τεράστιο κύκλο, με κέντρο το σημείο της δολοφονίας, που περιλαμβάνει τις λεωφόρους Αλίμου, Βουλιαγμένης, Ποσειδώνος και Συγγρού ως όρια, αλλά και τη λεωφόρο Κηφισού από την απόληξή της στο ΣΕΦ, μέχρι και το ύψος της Αγίας Άννης.

Σε αυτήν εντοπίστηκε, λίγη ώρα μετά την δολοφονία, ένα ιδίου τύπου σκούτερ με δύο άτομα που ταίριαζαν στις περιγραφές, από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι όμως έχασαν τα ίχνη του σε κάποιο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr