Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Οι διαρρήκτες κόλλησαν το όπλο στο μωρό πριν στραγγαλίσουν την 20χρονη μητέρα

Γλυκά Νερά: Οι διαρρήκτες κόλλησαν το όπλο στο μωρό πριν στραγγαλίσουν την 20χρονη μητέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα μία μητέρα 20 ετών που άγνωστοι στραγγάλισαν με κίνητρο την ληστεία.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. τρία άτομα μπήκαν από παράθυρο υπογείου της τριώροφης κατοικίας και έδεσαν τον σύζυγο, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, σε μία καρέκλα, σε διαφορετικό χώρο από αυτόν στον οποίο ήταν η σύζυγός του.

Η 20χρονη κοπέλα, με βρετανικό διαβατήριο, ήταν φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Η επίθεση

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο.

Οι τρεις κουκουλοφόροι ορμάνε πάνω του και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει τον δένουν και τον ακινητοποιούν.

Η 20χρονη Βρετανίδα σύζυγος του, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά, Καρολάιν, βρίσκεται στη σοφίτα της διώροφης κατοικίας της οδού Παναγούλη με το μόλις 11μηνών κορίτσι τους.

Το τρίο των κουκουλοφόρων -πληροφορίες λένε ότι ο 4ος συνεργός τους ήταν έξω και φύλαγε τσίλιες- ανεβαίνουν τις σκάλες, αρπάζουν τη νεαρή μητέρα και τη βασανίζουν να τους πει πού κρύβει τον θησαυρό.

Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως οι δράστες γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και χτύπησαν στοχευμένα.

Έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι του μωρού

Από τις πρώτες πληροφορίες έγινε γνωστό ότι οι δράστες, μόλις μπήκαν στο σπίτι, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι του μωρού απειλώντας τους γονείς ότι θα σκοτώσουν το παιδί τους αν δεν τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα.

Όπως φαίνεται, η μητέρα του βρέφους, από τον φόβο της φώναξε και εκείνοι την ακινητοποίησαν και τη στραγγάλισαν.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα την πίεσαν με το μαξιλάρι, προκαλώντας της ασφυξία.

Στις σκάλες του σπιτιού εντοπίστηκε κρεμασμένο στα κάγκελα το σκυλί της οικογένειας, το οποίο οι ληστές σκότωσαν για να μη γαβγίζει την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι.

Η 20χρονη φαίνεται πως έπεσε θύμα βασανισμού για να αποκαλύψει εάν μέσα στο σπίτι και που συγκεκριμένα υπήρχαν χρήματα.

Βρέθηκε μπρούμυτα στη σοφίτα. Ήταν γεννηθείσα το 2001, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είχε βρετανικό διαβατήριο.

Ο σύζυγος, έντρομος προσπαθεί να κάνει ό,τι του λένε οι δράστες, με αποτέλεσμα να βρεθεί δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα.

Ο ίδιος, αφού έφυγαν οι τρεις κουκουλοφόροι με το ποσό των 10.000 ευρώ που υπήρχε στο σπίτι, προσπάθησε να λυθεί χωρίς να τα καταφέρει όμως κατόρθωσε να φτάσει με μεγάλη δυσκολία στο σημείο στο οποίο ήταν η συσκευή του τηλεφώνου και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Παρόλο που βρίσκεται σε σοκ, προσπαθεί να βοηθήσει την Αστυνομία, δίνοντας όσες πληροφορίες μπορεί προκειμένου να λύσουν το παζλ του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί έμειναν αρκετές ώρες στο σπίτι για να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα, καταθέσεις από τους γείτονες -αν και κανένας δεν άκουσε τίποτα, λένε οι μαρτυρίες- και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως να συνδράμουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Πιθανότατα οι δράστες να γνώριζαν ότι το ζεύγος είχε χρήματα στο σπίτι και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Ο άνδρας κατάφερε και τηλεφώνησε στις έξι το πρωί στην Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι βρέθηκε και το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Παίδων» όπου το παρέλαβε η γιαγιά του.

Η νεαρή μητέρα θα γινόταν το καλοκαίρι 20 ετών

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που διέπραξαν ανθρώπινα κτήνη στα Γλυκά Νερά όπου μια πανέμορφη κοπέλα πού σε λίγους μήνες θα γινόταν 20 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε στα Γλυκά Νερά, με το σύζυγο της και την μόλις 11 μηνών κορούλα της.

Η κοπέλα που στις 12 Ιουλίου θα έκλεινε το 20 έτος της ηλικίας της, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή από τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.

Μαζί με τον 32χρονο σύζυγο της ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων έκαναν όνειρα για το μέλλον τους, ενώ ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο τον καρπό της ευτυχίας τους, το πρώτο τους παιδί.

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες, ενώ είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing.

Σπαστά ελληνικά

Σημειώνεται ότι οι αδίστακτοι φονιάδες μιλούσαν σπαστά ελληνικά που σημαίνει πως είναι αλλοδαποί και πρέπει να πιαστούν… χθες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να φύγουν από την χώρα μόλις συνειδητοποιήσουν την κατακραυγή που έχουν προκαλέσει και την πίεση που υπάρχει για την σύλληψή τους.

Οι έρευνες

Στο σημείο φθάνει αμέσως κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών και αστυνομικοί της Σήμανσης.

Οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα στο σημείο και εκτιμάται ότι άφησαν πίσω τους αποτυπώματα ή DNA.

Παράλληλα, λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες για να διαπιστώσουν αν άκουσαν ή είδαν κάτι τόσο το συγκεκριμένο βράδυ όσο και προηγούμενα ενώ σαρώνουν και κάμερες της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δολοφόνων-ληστών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αναλυτών λένε ότι οι δράστες ήταν έμπειροι και πιθανότατα σεσημασμένοι.

Πιθανότατα γνώριζαν για τα χρήματα και πήγαν στοχευμένα να χτυπήσουν την κατοικία του νεαρού ζευγαριού.

Έτσι ψάχνουν και στον κύκλο του ζευγαριού για να δουν αν και ποιος άθελα του έδωσε πληροφορίες στους ληστές.

Ίσως πρόκειται, λένε, για μέλη παλαιάς άγριας συμμορίας εισβολέων που αποφυλακίστηκαν και ξαναρίχτηκαν στην ενεργό δράση.

Εμβρόντητη η Αλόννησος

Εμβρόντητη είναι η κοινωνία της Αλοννήσου μετά το άγγελμα θανάτου της 20χρονης Καρολάιν, που έζησε και μεγάλωσε στο νησί και που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά.

Η μόλις 20 χρόνων, μητέρα ενός 11μηνου παιδιού δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στα μάτια του μωρού και του συζύγου της, τον οποίο είχαν δέσει σε καρέκλα, οι τρεις δράστες.

Ο Δήμαρχος του νησιού Πέτρος Βαφίνης, μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου και δεν έβρισκε λόγια για να περιγράψει το σοκ που έχουν υποστεί, από την ώρα που έμαθαν τα θλιβερά νέα.

Περιέγραψε την Καρολάιν ως ένα γλυκύτατο πλάσμα, ένα υπέροχο νέο παιδί, γεμάτο ενέργεια που συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που γίνονταν στο νησί.

Η Καρολάιν μεγάλωσε στην Αλόννησο, όταν οι γονείς της μετακόμισαν στο νησί (ο πατέρα της βρετανικής καταγωγής και η μητέρα της με καταγωγή από Φιλιππίνες) και οποίοι εξακολουθούν να μένουν στο νησί και έτσι η αδικοχαμένη 20χρονη νεαρή μητέρα, τους επισκέπτονταν, συχνά.

Το πέπλο θλίψης που έχει καλύψει την μικρή κοινωνία της Αλοννήσου από την μοιραία απώλεια της Καρολάιν έχει κάνει γνωστούς και φίλους της οικογένειας να είναι απαρηγόρητοι και να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη, ενώ ένα «γιατί» είναι στο στόμα όλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσιμα: Τιμές-φωτιά με πάνω από 2 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη σε 15 περιφέρειες και νησιά

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr