Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με 300.000 ευρώ επικηρύσσονται οι δολοφόνοι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Με 300.000 ευρώ επικηρύσσονται οι δολοφόνοι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Tι είπε ο Χρυσοχοΐδης για τη στυγερή δολοφονία

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τόνισε ότι είναι συγκλονισμένος.

Ότι πρόκειται για ένα «ειδεχθές έγκλημα» απίστευτης βαρβαρότητας.

Ανέφερε ότι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή και συγχρόνως παρέχεται ψυχολογική στήριξη στην οικογένεια.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σημασία της διαρκούς εκπαίδευσης των αστυνομικών, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σήμερα.

Ο Υπουργός παραδέχτηκε ότι η δεκάχρονη κρίση μας πήγε πίσω, καθώς τα θέματα ασφάλειας δεν ήταν προτεραιότητα.

«Τώρα το ζητούμενο δεν είναι ο νόμος και η τάξη, αλλά η προστασία των πολιτών», είπε και εξήγησε ότι πριν από 15 χρόνια, η ομοφοβία, η μετανάστευση, η ενδοοικογενειακή βία, η κακοποίηση των ζώων, η βία των ανηλίκων και πολλά άλλα ήταν εγκλήματα που βρίσκονταν κάτω από τα ραντάρ της αστυνομίας.

Γι’ αυτό, πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, «αλλάζουμε την αστυνομία όχι μόνο για να προσαρμοστεί στο σήμερα, αλλά και σε κάθε αλλαγή».

Είπε ότι το Υπουργείο αλλάζει την εκπαίδευση, αναβαθμίζει την Ακαδημία ως μία ξεχωριστή οντότητα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η εκπαίδευση είναι το αδικημένο παιδί της αστυνομικής δραστηριότητας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσιμα: Τιμές-φωτιά με πάνω από 2 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη σε 15 περιφέρειες και νησιά

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr