ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κορωπί, Ομάδα ΔΙΑΣ, Πακιστανοί, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα σκηνικό τρόμου έζησε μια γυναίκα, φεύγοντας από την παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, το απόγευμα της Κυριακής. Δέχθηκε επίθεση από έξι άτομα όταν ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την πλαζ. Έξι άντρες επιχείρησαν να την ξεγυμνώσουν σε live μετάδοση.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ΕΡΤ, η γυναίκα αναγκάστηκε να μείνει μόνη στον χώρο στάθμευσης όταν μια ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό.
Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση.
Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.
Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η Aστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.
Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.
Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.
Πλέον, αναμένεται η προφυλάκισή τους και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.























































