ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλη ληστεία έγινε στις 9:30 το πρωί από δυο άτομα στα ΕΛΤΑ Στράτου στην Αμφιλοχία.
Όπως αναφέρει το Agriniopress, οι δράστες, αφού άρπαξαν με την απειλή όπλου από τον ταχυδρομικό υπάλληλο περίπου 10 χιλιαδες ευρώ,διέφυγαν με δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού, όμως στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας. Παράλληλα ενημερώθηκαν και όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για να γίνουν μπλόκα στο ενδεχόμενο διαφυγής των δραστών απο την περιοχή ευθύνης της Α/Δ Ακαρνανίας.
Σε αγροτική περιοχή του Σπάρτου ακολούθησε καταδίωξη μέσα σε χωράφια, αφού ο ένας δράστης είναι οπλισμένος και η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη με τους δράστες να είναι παγιδευμένοι και πιθανότατα να έχουν ακινητοποιηθεί.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι δράστες ειναι τραυματισμένοι και ακινητοποιήθηκαν σε αγροτική περιοχή κοντά στο Σπάρτο της Αμφιλοχίας. Μεταφερθηκαν με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου και ο τραυματισμος τους, που ειναι ελαφρύς, μάλλον οφειλεται σε πτώση. Πληροφορίες αναφερουν πως προκειται για Ελληνες και μάλιστα ο ένας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο και έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με τη δράση του την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη.























































