ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης μεταφέρθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος προφυλακίστηκε για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
O άλλοτε κορυφαίος ηθοποιός θα βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, mετά από σχετική απόφαση της διοίκησης του καταστήματος κράτησης, καθώς και ακόμα 18 κρατούμενους.
Μάλιστα, όπως φαίνεται θα βρίσκονται και αρκετά κοντά, αφού θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι.
Σύμφωνα, δε, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, μάλιστα αυτό φέρεται να το είπε και στον διευθυντή των φυλακών.
Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς φαίνεται πως θεωρεί το περιβάλλον καλό για εκείνον.
Ο ηθοποιός δεν είναι καθόλου σοκαρισμένος, όπως γράφτηκε, και έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των φυλακών οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ήσυχες καθώς δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.























































