ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον θάλαμο covid των φυλακών της Κορίνθου, καθώς είχε εντοπιστεί θετικός στον κορωνοϊο, κατέληξε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, ο συνταξιούχος αστυνομικός που είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή και είχε καταδικαστεί σε ισόβια για την δολοφονία ενός γυμναστή στην Πανόρμου το 2016, Φώτης Μπέλος.
Ο Μπέλος εκτός από τον κορωνοϊο, φέρεται να αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.
Την στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του, έγινε αντιληπτός από τον αρχιφύλακα που προσπάθησε να τον επαναφέρει στην ζωή, δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, (ΚΑΡΠΑ), δίχως όμως να το καταφέρει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας L&O, θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή και όχι σε επιπλοκές από τον κορωνοϊό, κάτι όμως βέβαια που θα πρέπει να πιστοποιηθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.
Ο Μπέλος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη καθώς είχε σκοτώσει με το υπηρεσιακό του περίστροφο, τον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου Μάκη Μαρκόπουλο στη μέση του δρόμου.
Κατά την διάρκεια της δίκης, ο Μπέλος, φέρεται είχε κατηγορηθεί μεταξύ άλλων, πως έκανε προσβλητικά σχόλια σε γυναίκες που επισκέπτονταν το γυμναστήριο του θύματος του.























































