Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιεράπετρα: Στη φυλακή ο δολοφόνος της Νεκταρίας – Τι αποκάλυψε η κόρη του

Ιεράπετρα: Στη φυλακή ο δολοφόνος της Νεκταρίας – Τι αποκάλυψε η  κόρη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Tο κατώφλι των φυλακών πέρασε ο 54χρονος γυναικοκτόνος της Ιεράπετρας, ο οποίος δολοφόνησε με ειδεχθή τρόπο την πρώην σύζυγό του και μητέρα 4 παιδιών, Νεκταρία M.

Νωρίτερα, ο γυναικοκτόνος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης προκειμένου να απολογηθεί και δήλωσε μετανιωμένος, ωστόσο, η αγριότητα του εγκλήματός του άφησε… ασυγκίνητους ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ο 54χρονος, δεν προσήλθε με δικηγόρο κι έτσι του ορίστηκε μία συνήγορος υπεράσπισης από τη λίστα των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, η οποία στις δηλώσεις της ανέφερε ότι ο 54χρονος ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του για ό,τι προκάλεσε και ότι δεν ήταν η πρόθεσή του να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του.

Την ίδια ώρα, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, Απόστολο Λύτρα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά πολλές φορές στο παρελθόν.

Σε μία εξ αυτών, η μεγάλη κόρη του, είχε υποβάλλει μήνυση κατά του πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία.

Παράλληλα, φίλη της δολοφονημένης γυναίκας, είπε στον Alpha ότι είχε καταθέσει δύο φορές ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της, ενώ τον είχε καταγγείλει για απειλές, μία φορά τον περασμένο Σεπτέμβρη κι άλλη μία, μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο

Ρόδος: 19χρονος στρατιώτης από την Κρήτη σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπάει ο πατέρας της μετά την δικαστική απόφαση για τους αστυνομικούς

Τορόντο: Ελληνοκαναδή σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά της λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της για να «επανενωθούν στον παράδεισο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr