Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

21χρονη από την Αθήνα προσπάθησε να αποπλανήσει 14χρονη από το Πήλιο παριστάνοντας τον άνδρα

21χρονη από την Αθήνα προσπάθησε να αποπλανήσει 14χρονη από το Πήλιο παριστάνοντας τον άνδρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιμέτωπες με μια ασυνήθιστη για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού από ενήλικη γυναίκα ήρθαν οι δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατηγορούμενη ήταν μια 26χρονη γυναίκα από την Αθήνα, η οποία κατηγορούνταν για την αποπλάνηση μέσω διαδικτύου μιας 14χρονης από χωριό του Πηλίου.

Ωστόσο, η κατηγορούμενη, που δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και κατηγορούνταν και για προμήθεια και κατοχή πορνογραφικού υλικού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 26 μηνών με αναστολή.

Η κατηγορούμενη που εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, κατά την περίοδο τέλεσης της πράξης ήταν 21 χρονών και κατηγορούνταν ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2016 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 παρουσιάζονταν ως άνδρας στο Facebook, προκειμένου να αποπλανήσει την ανήλικη που τότε ήταν 14 χρονών.

Η κατηγορούμενη επικοινωνούσε με την ανήλικη μέσω διαδικτύου και της έστειλε γυμνές φωτογραφίες άνδρα και αναπτύχθηκαν μεταξύ τους συζητήσεις πορνογραφικού περιεχομένου.

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσουν στο τηλέφωνο, η νεαρή από την Αθήνα είχε παραποιήσει τη φωνή της και η ανήλικη από το Πήλιο αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι είπε στη μητέρα της τι είχε συμβεί.

Η μητέρα της έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και όπως υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης, η κατηγορούμενη ήταν συνεργάσιμη με τις Αρχές, ενώ ο δικηγόρος ζήτησε συγγνώμη από το θύμα εκ μέρους της πελάτισσάς του, στην ακροαματική διαδικασία.

Η κοπέλα, που σήμερα είναι 19 χρονών και κατάγεται από χωριό του Νοτίου Πηλίου, παρέστη στο Δικαστήριο με τη μητέρα της.

Η παθούσα κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι από την πράξη αυτή στιγματίστηκε, έχει πρόβλημα με τις σχέσεις της, άλλαξε σχολείο, γιατί φοβόταν να μην μαθευτεί και ακόμη και σήμερα την παρακολουθεί ψυχίατρος, φοβόταν να βγει από το σπίτι της, σοκαρίστηκε και δεν θα το ξεχάσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πανευρωπαϊκός έλεγχος σε «influencers» – 20 Έλληνες στη λίστα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

«Έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp

ΗΠΑ: Δυο χρόνια φυλακή και πρόστιμο σε 25χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με έφηβο μαθητή της

Κολωνός: Ισόβια και πολυετή κάθειρξη στον Ηλία Μίχο – Εκτός φυλακής 17 κατηγορούμενοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr