ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην προσαγωγή τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Κορίνθου γιατί υποβοήθησαν έναντι αμοιβής δεκάδων χιλιάδων ευρώ, την απόδραση , στις 11 Νοεμβρίου, 45χρονου σκληρού κακοποιού που είχε παλιότερα πυροβολήσει αστυνομικούς προχώρησε, όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο www.in.gr, το βράδυ της Πέμπτης η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία σχηματίσθηκε μετά κι από κατάθεση του 45χρονου ο οποίος συνελήφθη μετά από τέσσερις ημέρες ύστερα από αναζητήσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.
Αρχικά είχε δοθεί η εικόνα ότι η απόδραση οφειλόταν σε απροσεξία των σωφρονιστικών που υποτίθεται ότι εκμεταλλεύθηκε ο δραπέτης.
Οι τρεις υπάλληλοι ισχυρίζονται ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες και δεν έχουν προβεί σε καμία παράνομη ενέργεια ενώ «πρόκειται για ψεύδη του δραπέτη».
Η ανακοίνωση των Εσωτερικών Υποθέσεων αναφέρει:
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν σήμερα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, δυνάμει ενταλμάτων, τρεις (3) σωφρονιστικοί υπάλληλοι Καταστήματος Κράτησης της Πελοποννήσου, για «δωροληψία υπαλλήλου».
Όπως προέκυψε από την έρευνα παρείχαν συνδρομή, έναντι αμοιβής, σε απόδραση κρατουμένου.























































