Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο Ηράκλειο – Μαρτυρία σοκ: Με χαρακιά στον λαιμό είχε εμφανιστεί ο 34χρονος

Νέο Ηράκλειο – Μαρτυρία σοκ: Με χαρακιά στον λαιμό είχε εμφανιστεί ο 34χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα μέσω μαρτυριών για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα δυο αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο, πριν φτάσουν στο σημείο της τραγωδίας με την 30χρονη Κ.Γ. να πυροβολεί τον 34χρονο αδελφό της Β.Γ. και στη συνέχεια να αυτοκτονεί, είναι πραγματικά σοκαριστικά.

Οι χθεσινές αποκαλύψεις για τα πανομοιότυπα σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέλφια προκάλεσαν ανατριχίλα:

«Εγώ ο Β. Γ. δηλώνω υπεύθυνα ότι θέτω τέλος στην ζωή μου και σε αυτόν δεν έχει εμπλακεί κανένας άλλος».

«Εγώ η Κ. Γ. δηλώνω υπεύθυνα ότι θέτω τέλος στην ζωή μου και σε αυτόν δεν έχει εμπλακεί κανένας άλλος».

Ο θάνατος της καρκινοπαθούς μητέρας τους προ περίπου επτά μηνών και η σχεδόν συστηματική ανεργία, προκαλούσαν μεγάλο πόνο και μεγάλη θλίψη στα δύο αδέλφια, όπως καταδεικνύουν όλες οι μαρτυρίες από γνωστούς και γείτονες, οι οποίοι λένε ότι δεν μπορούσε να κρυφτεί η θλίψη τους και μάλιστα, ο 34χρονος αρκετές φορές ζητούσε βοήθεια από το φαρμακείο της περιοχής.

Τραγικές φιγούρες της οδού Ολυμπίας, ο τρίτος αδελφός της οικογένειας, που βρήκε νεκρά μέσα σε λίμνη αίματος τα δύο αδέλφια του και ο πατέρας τους, που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τα παιδιά του…

Η χαρακιά…

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του φαρμακοποιού που εξυπηρετούσε τα δύο παιδιά και τα ήξερε πολλά χρόνια, ο Β.Γ. περίπου δύο μήνες πριν την οικογενειακή τραγωδία, είχε εμφανιστεί στο φαρμακείο του με μια χαρακιά κατά μήκος του λαιμού του!

Όταν μάλιστα τον ρώτησε τι είχε συμβεί, η απάντηση που έλαβε τον προβλημάτισε και όπως είπε «κάτι δεν μου κόλλαγε και φάνηκε αυτό εκ των υστέρων», εννοώντας τη χθεσινή τραγωδία και αφήνοντας ίσως ένα υπονοούμενο ότι πιθανόν να είχε ξαναγίνει προσπάθεια αυτοχειρίας…

«Πριν από περίπου δύο μήνες είχε έρθει ο Βασίλης με μια χαρακιά, ήταν από μαχαίρι, φαινόταν, στο λαιμό.

»Έπιανε περίπου από τη μια καρωτίδα μέχρι την άλλη.

»”Τι έπαθες”, τον ρώτησα. Είχαν κατέβει με την Καλλιόπη στις 00.30 στο υπόγειό τους και του λέω πως κατεβαίνεις κάτω τέτοια ώρα και τι συνέβη

» Μου είπε ότι μιας πιάσανε δύο άτομα, μας δέσανε τα χέρια πίσω και πήγαν να μας κάνουν κακό, να μας σκοτώσουν, να μας σφάξουν.

»Προφανώς πρέπει να πήγαν σε νοσοκομείο, αλλά εμένα κάτι δεν μου κόλλαγε και μάλιστα φάνηκε αυτό εκ των υστέρων που έγινε αυτό το περιστατικό, αυτή η τραγωδία η χθεσινή».

Δείτε τι είπε ο φαρμακοποιός:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr