ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον τρόμο έζησαν δύο ανήλικα κορίτσια 13 και 14 ετών το βράδυ της Τρίτης (7/12) που είχαν βγει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.
Τα ανήλικα κορίτσια περπατούσαν στην οδό Ερμού όταν τις πλησίασαν οι δύο άνδρες ηλικίας 28 ετών, προσπαθώντας να τους πιάσουν κουβέντα.
Οι δύο δράστες φέρεται να τις θώπευσαν κάνοντας άσεμνες κινήσεις.
Οι δύο ανήλικες κάλεσαν σε βοήθεια αστυνομικούς της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στην περιοχή και αφού τους εξήγησαν τι συνέβη, οι άνδρες της ασφάλειας τους πέρασαν χειροπέδες.
Οι δράστες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για σεξουαλική παρενόχληση.























































