ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία 27χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού σε βάρος της στο Βύρωνα, κατονομάζοντας ως δράστη έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook και με τον οποίο κανόνισε ραντεβού για να συναντηθούν.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, βγήκαν ραντεβού την δεύτερη μέρα του νέου έτους όταν εκείνος επιχείρησε να τη βιάσει παρασύροντάς την κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα.
Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι τον άνδρα τον γνώρισε μέσω Facebook, έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι.
Με το αυτοκίνητό του τη μετέφερε κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα, σε έναν απομονωμένο χώρο, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας επιχείρησε να τη βιάσει.
Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο άνδρας την επέστρεψε στη Φιλολάου ενώ στη συνέχεια η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς δίνοντας και το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό του.























































