ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία 27χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού σε βάρος της στο Βύρωνα, κατονομάζοντας ως δράστη έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook και με τον οποίο κανόνισε ραντεβού για να συναντηθούν.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, βγήκαν ραντεβού την δεύτερη μέρα του νέου έτους όταν εκείνος επιχείρησε να τη βιάσει παρασύροντάς την κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα.
Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι τον άνδρα τον γνώρισε μέσω Facebook, έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι.
Με το αυτοκίνητό του τη μετέφερε κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα, σε έναν απομονωμένο χώρο, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας επιχείρησε να τη βιάσει.
Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο άνδρας την επέστρεψε στη Φιλολάου ενώ στη συνέχεια η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς δίνοντας και το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό του.























































