Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 36χρονος ιερέας που συνελήφθη για βιασμό στο κατηχητικό

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 36χρονος ιερέας που συνελήφθη για βιασμό στο κατηχητικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη έλαβε ιερέας, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και άλλες κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά από καταγγελίες της οικογένειας της μικρής.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, ο οποίος χθες παρέλαβε την προανακριτική δικογραφία που σχημάτισε το Τμήμα Προστασίας ανηλίκων, λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών και της ύπαρξης ανήλικου θύματος κινήθηκε ταχύτατα.

Αφού μελέτησε το προανακριτικό υλικό, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό και η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιόποινες πράξεις που περιγράφει στην κατάθεση που έχει δώσει το ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχουν τελεστεί το χρονικό διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020.

Το κορίτσι ωστόσο, φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό του περιβάλλον, μέχρι που τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη θεία του τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ιερέα, τον οποίο είχε δάσκαλο στο κατηχητικό.

Ο ιερέας συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα, με ένταλμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Είναι 36χρονος, με τρία παιδιά. Συνελήφθη με κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Όπως ενημέρωσε η ΕΛΑΣ, ο ιερέας λειτουργεί σε ναό στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος φέρεται να διέπραττε τα αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται, σε βάρος ανήλικης, που είναι 16 ετών, σήμερα, το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Δεν θα κατηγορήσουμε τον Ησαΐα για κάτι που ο ίδιος αποκάλυψε

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr