Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φόνοι Ανδραβίδα: Συνελήφθη και ομολόγησε ο Διονύσης Β. – «Μα τα παιδάκια; Πώς το έκανε;»

Φόνοι Ανδραβίδα: Συνελήφθη και ομολόγησε ο Διονύσης Β. – «Μα τα παιδάκια; Πώς το έκανε;»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Ανδραβίδα, Δολοφονίες, Ηλεία,

Δύο διαζύγια, δύο παιδιά και βεβαρημένο παρελθόν έχει ο 60χρονος που συνελήφθη για τη στυγερή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Όπως μετέδωσε το ilialive.gr και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης της τετραπλής φρικτής δολοφονίας στην Ανδραβίδα, ομολόγησε τις πράξεις του.

Χθες, μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκε στην Πάτρα ο 60χρονος Διονύσης Β. ο οποίος ανακρίνεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα της Ηλείας, με θύματα τέσσερα από τα πέντε μέλη της οικογένειας Κλότσι.

Θυμίζουμε ότι το 12χρονο παιδί από τον πρώτο γάμο της άτυχης Μαρίας Κλότσι, βρήκε σε λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδελφάκια του…

«Τώρα θα ξέρω πως λένε τον άγγελο μου… Μαρία»

Ο 12χρονος που βρήκε την οικογένειά του νεκρή είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα είδε, αλλά ούτε και το γεγονός ότι τα αδελφάκια του, η μητέρα του και ο πατριός του δεν υπάρχουν πια.

Στη μητέρα του φαίνεται ότι είχε ιδιαίτερη αδυναμία, κάτι που φαίνεται και μέσα από τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε στο Instagram:

«Έρχομαι, να είσαι εκεί … Καλό παράδεισο μανούλα μου, και να με προσέχεις από εκεί ψηλά, κι εμένα αλλά και όλο τον κόσμο, και τώρα θα ξέρω πως λένε τον άγγελο μου… Μαρία».

Στη μια ανάρτηση έχει φόντο συννεφιασμένο ουρανό και στην άλλη κάποιες φωτογραφίες από τον τόπο του μακελειού…

Έτσι στήθηκε η επιχείρηση σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες χθες σε περιοχή της Ηλείας και αμέσως τέθηκε υπό παρακολούθηση από την Αστυνομία.

Στην συνέχεια αστυνομικοί ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής του προς την Πάτρα, ενώ παράλληλα είχαν κινητοποιηθεί άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Όταν ο 60χρονος έφθασε στην Πάτρα, κατευθύνθηκε προς την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στο ύψος του Παμπελοποννησιακού σταδίου, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Πως έφτασαν οι Αρχές στον 60χρονο

Σύμφωνα με τα όσα έδειξαν το βράδυ του μακελειού κάμερες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας, ένα όχημα που ανήκει στον δράστη σταμάτησε έξω από το σπίτι της οικογένειας και έφυγε τις επίμαχες ώρες που φαίνεται να διαπράχθηκε το τετραπλό φονικό.

Τόσο αυτό, όσο και οι καταθέσεις μαρτύρων ήταν τα πλέον βασικά στοιχεία που έφεραν την Αστυνομία στο κατώφλι του δράστη.

Ποιος είναι ο μακελάρης

Σύμφωνα με πελοποννησιακά ΜΜΕ ο 60χρονος έχει κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει ισάριθμα παιδιά, έναν γιο που είναι ένστολος και μια κόρη που είναι φοιτήτρια. Και τα δύο μένουν με τις μητέρες τους.

Κάτοικοι της Ανδραβίδας τον χαρακτήρισαν «βίαιο» και με συχνούς τσακωμούς, ενώ έλεγαν ότι στο παρελθόν είχε μπλέξει με «φρουτάκια» και ασχολούνταν πολύ με τον τζόγο.

Έλεγαν μάλιστα ότι το σπίτι του 60χρονου είναι πραγματική βίλα, άνω των 500 τετραγωνικών μέτρων, με κάμερες περιμετρικά και τοιχίο.

«Μια μέρα μου φώναξε γιατί τον ενοχλούσε ο κόκορας που είχα στην αυλή μου.

»Πριν προλάβω καν να του πω ότι… θα το φρόντιζα, βγήκε έξω με την καραμπίνα.

»Τον σημάδεψε και τον σκότωσε», λέει ένας γείτονάς του.

Άλλοι κάτοικοι της περιοχής αναρωτιούνται: «Μα τα παιδάκια; Πώς το έκανε»; Αλλά απάντηση δεν πρόκειται να πάρουν…

Αυτό που έγινε γνωστό μέσω των τοπικών ΜΜΕ, πως ότι ο Διονύσης Β. όταν ήταν 15 ετών είχε πυροβολήσει πισώπλατα έναν συμμαθητή του, ο οποίος φέρεται να έχει ακόμα 93 σκάγια στο πόδι!

Εμπλοκή φέρεται να είχε και σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν δικυκλιστή.

«Μιλάμε για τέσσερις ανθρωποκτονίες, για ένα έγκλημα που δεν έχει υπάρξει όμοιο του στα εγκληματολογικά χρονικά.

»Δεν εστιάζω μόνο στον στυγερό τρόπο αφαίρεσης της ζωή των μικρών παιδιών, αλλά και στο ότι φαίνεται πως ο δράστης πέρα από το γεγονός ότι είχε σχεδιάσει τις εγκληματικές του πράξεις, σχεδίασε και τον τρόπο με τον οποίον θα αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε παραμένει ασύλληπτος», δήλωσε η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας των θυμάτων.

Το ζευγάρι Μαρία και Αρμάντο Κλότσι και τα δύο μικρά παιδιά τους, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι όπου διέμεναν, ενώ τα τέσσερα πτώματα ανακάλυψε ο 11χρονος γιος της γυναίκας από τον πρώτο γάμο της.

Οι σοροί του 32χρονου Arman Kloci και της 37χρονης συζύγου του εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ.

Το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Από την πρώτη αυτοψία στο σημείο, φαίνεται ότι ο δράστης πρώτα πυροβόλησε το ζευγάρι και έπειτα έπνιξε τα δυο παιδιά.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι ζούσε μαζί με το παιδί της γυναίκας από τον πρώτο γάμο της, που έπαιζε στην πλατεία με το ποδήλατό του την ώρα του φονικού και όταν έφτασε στο σπίτι βρήκε νεκρούς πρώτα το 2χρονο αδελφάκι του και μετά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Θεσσαλονίκη: Αλβανός βίαζε κι έδερνε την 28χρονη Αλβανίδα σύζυγό του

Αίγινα: Αλβανός βίαζε νεαρή υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας της

Αποφασισμένος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr