ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποκλειστική δήλωση και φωτογραφία του με τον 6χρονο γιο του, παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του Ράινερ.
Όπως δήλωσε, το παιδί είναι χαρούμενο, ευτυχισμένο κοντά στον πατέρα του αλλά και το περιβάλλον που μεγάλωσε.
Μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι, δεν θέλει να συνεχιστεί η αντιπαράθεση με την μητέρα του παιδιού, για την οποία όπως λέει, «μπορεί να το επισκεφθεί όποτε θέλει στη Νορβηγία».
Μάλιστα τονίζει ότι, οι δυο πλευρές και μέσω των δικηγόρων τους πρέπει να βρουν μια λύση «για το καλό του παιδιού».
Υπάρχουν, όπως υποστηρίζει η πλευρά του πατέρα, δυο αποφάσεις των δικαστηρίων στη Νορβηγία που δίνουν την επιμέλεια στον πατέρα του 6χρονου.






















































