ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας πυροβόλησε και την πρώην γυναίκα του

Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας πυροβόλησε και την πρώην γυναίκα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με κυνηγετική καραμπίνα ένας 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του 80 ετών, στο Αστροχώρι της Άρτας στις 5 το απόγευμα και διέφυγε στο βουνό.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα σήμερα ο 29χρονος δράστης, εκτός από τον πεθερό του, πυροβόλησε και εναντίον και της πρώην συζύγου του.

Ο δράστης είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την πρώην σύζυγο του, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, το οποίο κατά πληροφορίες είναι δύο ετών.

Ο δράστης αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι προκειμένου να δει το παιδί του ωστόσο όλα πήραν απρόσμενη τροπή. Ακολούθησε καυγάς, πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο στόχος του ήταν η πρώην σύζυγός του, ωστόσο από τα πυρά έπεσε νεκρός ο 80χρονος άνδρας.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται ότι δολοφόνησε 14χρονη και διαμέλισε το πτώμα της με αλυσοπρίονο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr