Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πάρτι βιασμού» στα Πετράλωνα – Τέρατα της διπλανής πόρτας – Βίαζε ομαδικά τα παιδιά του

«Πάρτι βιασμού» στα Πετράλωνα – Τέρατα της διπλανής πόρτας – Βίαζε ομαδικά τα παιδιά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρικαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινή γνώμη τις αποκαλύψεις για τα πάρτι βιασμού στα Πετράλωνα. Δύο παιδιά από τα Πετράλωνα, ένα αγόρι 17 ετών και ένα κορίτσι 22 ετών, καταγγέλλουν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, κάνοντας μήνυση εναντίον τους.

Το γεγονός δε ότι είναι η δεύτερη φορά που τα δύο αδέλφια μηνύουν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση γεννά οργή και βαθιά θλίψη για τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί και μηχανισμοί προστασίας στην Ελλάδα.

Τα παιδιά είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα εκείνη τη φορά, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Επίσης, ο πατέρας πέρα από το ότι φέρεται να ασελγούσε και να βίαζε ο ίδιος τα παιδιά του, τα προωθούσε και σε φίλους του.

Όταν το αγόρι ήταν 7 ετών, αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά.

Ο πατέρας βίαζε η μάνα σιωπούσε

Την συγκλονιστική υπόθεση και τις καταγγελίες των δύο παιδιών που μηνύουν τους ίδιους τους γονείς τους, φέρνει στο φως το enikos.gr, επισημαίνοντας πως αν οι καταγγελίες αυτές επιβεβαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Στη μήνυση, η 22χρονη σήμερα «Α» και ο 17χρονος αδελφός της, καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους.

Κακοποίηση που σύμφωνα με τις περιγραφές τους, άρχισε στις ηλικίες του Δημοτικού και σταμάτησε όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις από εκπαιδευτικό που ήρθε σε επαφή με το τότε επτάχρονο αγόρι και του εκμυστηρεύτηκε τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε στο σπίτι του.

Η λεπτομερής περιγραφή των παιδιών στη μήνυσή τους κατά της μητέρας τους είναι ανατριχιαστική και δίνει την εικόνα ενός πατέρα ο οποίος, όχι μόνο ασελγούσε και βίαζε τα παιδιά του αλλά τα «πάσαρε» και σε φίλους της οικογένειας.

Σε μια γειτονιά των Πετραλώνων

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται σε μία γειτονιά των Πετραλώνων, όπου ο πατέρας διατηρούσε κατάστημα.

Όλοι είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά του 7χρονου παιδιού που κυκλοφορούσε στη γειτονιά και έδειχνε μονίμως φοβισμένο.

Η συνάντησή του με έναν εκπαιδευτικό σε ένα από τα καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθούν όσα ακολούθησαν.

Ο εκπαιδευτικός πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί και εκείνη το επέτρεψε.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να μιλά για τις «συνήθειες» στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας αλλά ως μία κανονική κατάσταση.

Από εκείνο το σημείο αρχίζουν να αποκαλύπτονται οι ίδιες πρακτικές ασέλγειας και για την 11χρονη τότε «Α».

Πρακτικές που περιγράφει και η ίδια στη μήνυσή της.

Ακολούθησαν επισκέψεις κοινωνικών υπηρεσιών οι οποίες ήταν γνωστές από πριν στη μητέρα, καταγγελίες στην Αστυνομία, ωστόσο τίποτε από όλα αυτά δεν στάθηκε δυνατό να φέρει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Οι γονείς πήραν διαζύγιο, το αγόρι φιλοξενείται έως και σήμερα από τον εκπαιδευτικό, η ενήλικη πλέον κόρη ζει μόνη της στην περιφέρεια και το τρίτο παιδί της οικογένειας, ανήλικο σήμερα, ζει ακόμα με τη μητέρα.

Σήμερα, τα δύο από τα τρία παιδιά, προχωρούν σε μήνυση κατά της μητέρας τους, την ώρα που εκκρεμεί σε αναμονή βουλεύματος, η δικογραφία κατά του πατέρα.

«Φίλοι του πατέρα βίαζαν με τη σειρά τους το παιδί»

«Είναι μια ελληνική οικογένεια, συνηθισμένη, από αυτές που αποκαλούμε της διπλανής πόρτας», είπε η δικηγόρος της ενήλικης πλέον κόρης.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση με βιασμούς και κακοποιήσεις ανηλίκων από τον ίδιο τους τον πατέρα, αλλά και από άλλα μέλη της οικογένειάς τους, στα Πετράλωνα.

Οι νέες αποκαλύψεις ξεπερνούν κάθε φαντασία.

«Ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι όπου φίλοι του πατέρα βίαζαν με τη σειρά τους το παιδί», είπε η δικηγόρος της 22χρονης πλέον κόρης της οικογένειας.

«Μια συνηθισμένη ελληνική οικογένεια»

Η δικηγόρος, Δήμητρα Πλαστήρα, διευκρίνισε ότι τα παιδιά που βιάστηκαν είναι 3 αδέρφια, εκ των οποίων το ένα είναι ακόμη ανήλικο.

Μάλιστα, όλα αυτά γίνονταν εν γνώσει της μητέρας τους, κατά της οποίας έχουν υποβάλλει μήνυση.

Η κ. Πλαστήρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε με νόημα, ότι η συγκεκριμένη οικογένεια, «είναι μια ελληνική οικογένεια, συνηθισμένη, από αυτές που αποκαλούμε της διπλανής πόρτας».

Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017, από το ανήλικο τότε αγόρι, στην εισαγγελία ανηλίκων, αλλά ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Έγινε γνωστό μάλιστα πως η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία ανηλίκων έγινε το 2017.

Μάλιστα τα παιδιά καταγγέλλουν πως στα «πάρτι οργίων συμμετείχε και ένα θείος της οικογένειας».

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες στις δικαστικές αίθουσες, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Στα 17 ανέρχονται άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί για τον βιασμό του 7χρονου τότε παιδιού στα Πετράλωνα κατά τη διάρκεια «πάρτι βιασμού» που οργάνωνε ο πατέρας τους, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου του παιδιού.

Η 22χρονη σήμερα αδερφή του σήμερα 17χρονου αγοριού, κατήγγειλε πως αυτή και ο αδερφός της έπεσαν θύμα κακοποίησης ξανά και ξανά μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 22χρονης ανέφερε πως το αγόρι, 7 χρονών τότε, βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Μάλιστα όπως είπε οργάνωναν πάρτι βιασμού, στα οποία ο γιος ζούσε τις φρικαλεότητες, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά στη μητέρα του, με την ίδια να σιωπά.

Η μητέρα μάλιστα ασκούσε ψυχολογική βία κατά των παιδιών για να μη μιλήσουν, όπως αναφέρεται.

Καταγγέλθηκε επίσης πως ο ανήλικος είχε βιντεοσκοπηθεί να βιάζεται από τους βιαστές του, ενώ υπάρχει αναφορά και για άλλα παιδιά που βασανίζονταν επίσης με τον ίδιο τρόπο στους ίδιους χώρους με τον 7χρονο!

Η κοπέλα εδώ και χρόνια ζει στην επαρχία προσπαθώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ο 17χρονος μένει με την οικογένεια που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη και να καταγγελθούν όλα αυτά.

Υπάρχει και τρίτο παιδί, πιο μικρό, το οποίο μένει ακόμα με τη μητέρα. Ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2017 με μήνυση κατά του πατέρα, και έφτασε μέχρι την προκαταρκτική εξέταση αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου δήλωσε πως το 2017 που τα παιδιά έκαναν την καταγγελία, από την έρευνα που έγινε δεν αποδείχτηκε κάτι.

Από εκεί και πέρα, όπως είπε, το λόγο πήρε η Δικαιοσύνη και η υπόθεση δεν επέστρεψε στην Αστυνομία.

Τα παιδιά επανήλθαν την άνοιξη του 2022 όπου ξαναέκαναν την καταγγελία μηνύοντας αυτή τη φορά και τη μητέρα τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr