ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αστυνομία, Βασίλης Παλαιοκώστας, Πολύκαρπος Γεωργιάδης,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη στις πέντε και μισή τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα, Πολύκαρπος Γεωργιάδης, την ώρα που ετοιμαζόταν να πετάξει με πτήση της Ryan Air για Βρυξέλλες.
Υπενθυμίζεται ότι ο αντιεξουσιαστής, είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου του 2008 μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
Οι αστυνομικές αρχές της Ασφάλειας του αεροδρομίου είχαν την πληροφόρηση ότι ο αναρχικός θα πετούσε στο εξωτερικό, τον εντόπισαν μαζί με τη φίλη του και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον συλλάβουν.
Οι αστυνομικοί περίμενεν μέχρι που έκαναν τσεκ ιν και πέρασαν για επιβίβαση. Τότε, άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Ο ίδιος δεν προέβαλε καμία αντίσταση και τους ακολούθησε, για να τους ενημερώσει στην συνεχεια ότι επρόκειτο να επισκεφθεί φίλους του στο Βέλγιο, τονίζοντας ότι δεν του έχει επιβληθεί με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Οι αρχές επάνω του βρήκαν και το εισιτήριο επιστροφής, το οποίο ήταν για τις 24 Οκτωβρίου.
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας παραβίασης περιοριστικών όρων.























































