ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα χέρια των διωκτικών αρχών της Σύμης βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης 30χρονος Τούρκος δουλέμπορος, που μετέφερε με ταχύπλοο σκάφος από τα τουρκικά παράλια 10 παράνομους μετανάστες τους οποίους στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, τους «ξεφόρτωσε» σε βράχια και θάλασσα!
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη περίπου στη μία τα ξημερώματα στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Σύμης, προσωπικό του Υπολιμεναρχείου εντόπισε ταχύπλοο σκάφος κοντά στην νησίδα «ΝΙΜΟ».
Μόλις το πλωτό του Λιμενικού πλησίασε, ο Τούρκος δουλέμπορος άρχισε να αποβιβάζει τους 10 παράνομους μετανάστες (9 άνδρες και μία γυναίκα) που μετέφερε, σε βραχώδη ακτή αλλά και στη θάλασσα προκειμένου να επιστρέψει στα τουρκικά παράλια.
Δεν τα κατάφερε όμως, αφού μετά από καταδίωξη οι λιμενικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.























































