Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Βρέθηκε 44χρονη αγνοούμενη – Περιφερόταν ξυπόλητη στις ερημιές

Ρόδος: Βρέθηκε 44χρονη αγνοούμενη – Περιφερόταν ξυπόλητη στις ερημιές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έπειτα από πέντε ημέρες αναζητήσεων και αγωνίας για την κατάληξή της, εντοπίστηκε από περιπατητή στην περιοχή Μάσσαρι η 44χρονη γυναίκα που αγνοούνταν στη Ρόδο.

Ειδικότερα, ένας περιπατητής από το Ισραήλ εντόπισε τη γυναίκα μόνη της στο βουνό και της μίλησε καθώς το γεγονός του κίνησε την περιέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη του συστήθηκε, αλλά έδειχνε χαμένη, ενώ ήταν ξυπόλητη και ταλαιπωρημένη, ενώ τα σημάδια της αφυδάτωσης ήταν εμφανή.

Τότε ο περιπατητής επικοινώνησε έναν κάτοικο του Αρχάγγελου, ο οποίος ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο περιπατητής έστειλε φωτογραφία της γυναίκας μέσω κινητού και έγινε η ταυτοποίηση ότι πρόκειται για το άτομο που αναζητούσε η οικογένειά της για πέντε ημέρες.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε προκειμένου να τη μεταφέρει στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, με τους γιατρούς να την υποβάλουν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να προβούν και σε ψυχιατρικό έλεγχο της 44χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη εντοπίστηκε ντεραπαρισμένο σε δύσβατη περιοχή, χωρίς να υπάρχουν ίχνη της ίδιας.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η Δημοκρατική, ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της– περίπου στις 15.30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Δύο χιλιόμετρα από το αυτοκίνητό της

Ζωντανή, σε ερημική περιοχή της Ρόδου, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η 44χρονη της οποίας τα ίχνη της είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα, βάζοντας με τον τρόπο αυτό τέλος στο θρίλερ 5 ημερών.

Η ίδια εντοπίστηκε εξαντλημένη και ταλαιπωρημένη από περιπατητή, ο οποίος την εντόπισε -σε απόσταση περίπου 2 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της- να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, σύμπτωμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Η Αστυνομία είχε πάρει καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα αλλά και από άτομα με τα οποία φαίνεται να είχε επαφές η αγνοούμενη.

Η 44χρονη φέρεται να είχε επισκεφθεί μοναστήρι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες του Star, η 44χρονη μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1.40 το μεσημέρι, ενώ αποχώρησε λίγο αργότερα, στις 2.20.

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Έχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα.

»Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού» είπε.

Απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη.

Ελένη Ευθυμίου η αγνοούμενη

Αίσιο τέλος είχε το πολυήμερο θρίλερ της εξαφάνισης της 44χρονης μητέρας Ελένης Ευθυμίου του Σωτηρίου και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στην Ρόδο, η οποία αγνοείτο από το πρωί της Δευτέρας, γράφει η «Δημοκρατική» της Ρόδου.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, στις 16.00 της Δευτέρας -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης- από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγαίνει από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Ενόσω περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση κι αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη, όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες από κάμερες ασφαλείας προκύπτει ότι στις 15.55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή Στεγνά όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί στις 13.20 της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και όπως έχει γράψει η «δημοκρατική» δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι η φερόμενη ως Ιερά Μονή Οσίου Παϊσίου Αρχαγγέλου δεν αποτελεί Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Ο συγκεκριμένος ιερός ναός, όπως ξεκαθαρίζει η Μητρόπολη, αποτελεί κτίσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και οικοδομήθηκε χωρίς να έχει δοθεί άδεια από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Η 44χρονη εισήλθε περί ώρα 01.20 στο ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και αναχώρησε από το σημείο μια ώρα μετά.

Προέκυψε εξάλλου από καταθέσεις ότι η 44χρονη συνομιλούσε μετά την αναχώρησή της από το σημείο στο κινητό της τηλέφωνο και ότι το στίγμα του χάθηκε αργότερα.

Όπως απεκάλυψε η dimokratiki.gr, ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της – περίπου στις 15.30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια» όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως κανένα ίχνος της ίδιας.

Το πρωί της Δευτέρας είχε αναχωρήσει από την οικία της επί της οδού Δ. Αναστασιάδη με το υπ’ αρίθμ. ΡΟΡ 9414 αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της μάρκας Toyota Yaris, χρώματος γκρι, με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της.

Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr