ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαθητές στην Πάτρα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες, καθώς είχαν καταναλώσει νοθευμένα ποτά.
Ειδικότερα, 18 μαθητές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία και ο φάκελος έφτασε στα χέρια του αρμόδιου Εισαγγελέα.
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διακίνηση νοθευμένων ποτών σε ανήλικους αποφάσισε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών της Πάτρας.
Οι έλεγχοι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταθούν, καθώς υπάρχει ανησυχία για ανάλογη συνέχεια, λόγω του καρναβαλιού.
O προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών της Πάτρας ζητά από τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν αν σερβίρονται ποτά «μπόμπες» στα πάρτι που διοργανώνονται ακόμα και σε ανηλίκους, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.
Υπενθυμίζεται ότι με διάταξη, από το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει προς πώληση παράνομα αλκοολούχα ποτά προβλέπεται η σφράγιση για χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών και προβλέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών, με στόχο την αποτροπή από την τέλεση των παραβάσεων.























































