Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής taekwondo που ασελγούσε σε ανήλικες αθλήτριες

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής taekwondo που ασελγούσε σε ανήλικες αθλήτριες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια νέα υπόθεσης ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων έρχεται στο φως μετά την σύλληψη 44χρονου προπονητή taekwondo, ο οποίος κατηγορείται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων αθλητριών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και τη θέση του σε σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε από το τμήμα ανηλίκων της ασφαλείας, ο 44χρονος από το 2009 έως και το 2020 ενήργησε γενετήσιες πράξεις εις βάρος τουλάχιστον 5 ανηλίκων τότε κοριτσιών ηλικίας από 12-16 ετών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο κατηγορούμενος, εκμεταλλευόμενος την θέση του, προσέγγιζε τις ανήλικες και αφού εκθείαζε τις ικανότητες τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα, προκειμένου να έχουν πολύωρες ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Στην συνέχεια και αφού τις έπειθε, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο χώρο της σχολής αλλά και σε ένα βοηθητικό χώρο που εκεί φαίνεται πως βίαζε τις ανήλικες, εντοπίστηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, 2 τάμπλετ, 3 λάπτοπ, 1 σκληρός δίσκος και 1 κάρτα μνήμης.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr