ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα σε βάρος ηλικιωμένης, στις 13 Απριλίου στην περιοχή της Γλυφάδας.
Στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστης 49χρονη και ως συνεργός 48χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από την οποία επήλθε βαριά σωματική βλάβη, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.
Οι κατηγορούμενοι με το αυτοκίνητό τους, μέρα μεσημέρι, προσέγγισαν την 85χρονη που κινούνταν πεζή και της επιτέθηκαν, με σκοπό να αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.
Ο 48χρονος ακινητοποίησε την παθούσα, και η 49χρονη τράβηξε βίαια την αλυσίδα, ασκώντας της παράλληλα πίεση στο λαιμό προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της.
Η 49χρονη δε δίστασε να σύρει την ηλικιωμένη γυναίκα στο έδαφος, τραυματίζοντας την, έως ότου καταφέρει να της αποσπάσει την αλυσίδα.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στην περιοχή των Αχαρνών, τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής, όπου συνελήφθησαν βάσει των σχετικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.
Βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν κατά την διάρκεια της ληστείας.























































