ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας 9χρονος στην Πάτρα, όταν ένας 19χρονος αλλοδαπός αποπειράθηκε να τον αρπάξει την ώρα που έφευγε από το σχολείο του μαζί με φίλους του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η παρέα των παιδιών στη διαδρομή τους, συνάντησαν τον 19χρονο, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο και φέρεται πως έκανε νεύμα στον 9χρονο.
Ο πατέρας του ανήλικου, μετά την περιγραφή του γιου του, εξέλαβε την κίνηση του 19χρονου ως προτροπή στον ανήλικο να τον ακολουθήσει.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης (30/5), στην οδό Θεοφράστου στην Πάτρα, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αλλοδαπού που εναντίον του έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.
Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία υποστηρίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να αρπάξει το παιδί.























































