ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Αθήνα, Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αττική, Βίντεο, Γήπεδο ΑΕΚ, Δολοφονίες, Μιχάλης Κατσουρής, Νέα Φιλαδέλφεια, Οπαδική Βία, Οπαδοί ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Χούλιγκαν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη στιγμή που η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν οι Κροάτες χούλιγκαν, οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου επικρότησαν τις αιματηρές ενέργειες τους.
Συγκεκριμένα, στο Twitter, δημοσίευσαν φωτογραφία με σύνθημα που έγραψαν πάνω σε βόμβες, που ανέκτησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
«Ελευθερώστε τους BBB» και «04.08.2023, Αθήνα, οι BBB είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης», είναι τα μηνύματα που έστειλαν, στους αδελφοποιημένους ακροδεξιούς χούλιγκαν που έχουν συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές.
























































