Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Χούλιγκαν: Υπάρχουν ασύλληπτοι ύποπτοι φονιάδες του Μιχάλη Κατσουρή

Επίθεση Χούλιγκαν: Υπάρχουν ασύλληπτοι ύποπτοι φονιάδες του Μιχάλη Κατσουρή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάμερες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης, για τα αιματηρά επεισόδια, τα ξημερώματα της 8/8.

Το παραπάνω αναμφίβολα μπορεί να θεωρηθεί εύλογο λαμβάνοντας υπ΄ όψιν πως οι συλλήψεις είναι μέχρι αυτή την ώρα 105 ενώ οι χούλιγκαν που πρωταγωνίστησαν στα αιματηρά επεισόδια υπολογίζονται τουλάχιστον 150.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αρχές, στην λίστα υπόπτων η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

Άνδρες της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες βίντεο από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής και του γηπέδου προσπαθώντας να ανασυνθέσουν τα τραγικά γεγονότα.

Μάλιστα, από την επεξεργασία και μελέτη του σχετικού υλικού προκύπτει το μέγεθος της δολοφονικής μανίας σε βάρος του άτυχου Μιχάλη αφού όπως αποτυπώνεται στις κάμερες, μετά το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι, ο 29χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει από το σημείο, δέχεται πισώπλατα χτυπήματα με ρόπαλα.

Ειδικότερα, αυτό που προκύπτει ως δευτερεύον συμπέρασμα είναι πως η σκηνή που δέχεται χτυπήματα με ρόπαλο υπάρχει καταγεγραμμένη σε βίντεο ωστόσο δεν υπάρχει «καθαρό» στιγμιότυπο από την σκηνή του μαχαιρώματος, γεγονός που καθιστά ενδεχομένως δυσκολότερη την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Όπως τονίζουν συγκεκριμένα, στο υλικό που έχει συλλεχθεί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καθόλου η σκηνή του μαχαιρώματος ωστόσο η διαδικασία συγκέντρωση βιντεοληπτικού υλικού συνεχίζεται.

Σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την πορεία των ερευνών πάντως αποτελεί το γεγονός πως το βράδυ της Παρασκευής 11/8 άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν «σημείο-οπλοστάσιο» των χούλιγκαν κοντά στην τοποθεσία που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης.

Αναλυτικότερα, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιο περίοικο, έσπευσαν στην περιοχή και εντόπισαν στυλιάρια, ρόπαλα ακόμη και προστατευτικά μασελάκια που χρησιμοποιούν πυγμάχοι, κρυμμένα σε σημείο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς σε ανθοπωλείο στην περίμετρο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Τα ευρήματα περισυνελέγησαν με ιδιαίτερη προσοχή και τοποθετήθηκαν σε ειδικές σακούλες προκειμένου να μην υπάρξει αλλοίωση στοιχείων τυχόν γενετικού υλικού ή δαχτυλικών αποτυπωμάτων που ίσως φέρουν.

Έχουν ήδη σταλεί στην Διεύθυνση εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξετασθούν.

Μάλιστα, για το σημείο στο οποίο και βρέθηκε το οπλοστάσιο προκύπτει και βίντεο, το οποίο έχουν ήδη οι Αρχές στην κατοχή τους.

Στα καρέ καταγράφονται χούλιγκαν να αφήνουν «πολεμοφόδια» εκεί και με βάση τις εικόνες εκτιμάται πως τα άτομα έκρυψαν τον οπλισμό εκεί κατά την διαφυγή τους, μετά τα αιματηρά επεισόδια, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Ηράκλειο

Σάλος από τις δηλώσεις του υφυπ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλου – Μίλησε για «βιολογική βάση» στις γυναικοκτονίες – Τι απαντά (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία: Χειροπέδες σε 33χρονο από το Ηράκλειο που απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του

Μαρούσι: Ο 23χρονος τράβηξε όπλο αλλά μπλόκαρε – Τότε μαχαιρώθηκε στον λαιμό

Απόφαση για την πυρκαγιά στο Μάτι: Ένοχοι οι 6 από τους 21 κατηγορούμενους για την τραγωδία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr