Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξι από τους Κροάτες χούλιγκαν είχαν συλληφθεί ξανά στην Αθήνα

Έξι από τους Κροάτες χούλιγκαν είχαν συλληφθεί ξανά στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με τους 105 κατηγορούμενους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που συνελήφθησαν κι έχουν προφυλακιστεί για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, από την περαιτέρω έρευνα τα τελευταία 24ωρα έχει διαπιστωθεί ότι τουλάχιστον 5-6 από τους προφυλακισμένους χούλιγκαν, έχουν συλληφθεί και καταγραφεί από την ΕΛΑΣ σε επεισόδια που είχαν γίνει τον Νοέμβριο του 2015 στην Αθήνα, σε αγώνα του Champions League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αθήνα είχαν φτάσει Κροάτες και Σέρβοι οπαδοί που συμμετείχαν στα επεισόδια που είχαν γίνει τότε.

Η Αστυνομία είχε εντοπίσει 35 Κροάτες χούλιγκαν σε σύνδεσμο αθηναϊκής ομάδας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Παράλληλα, κάποιοι από τους Κροάτες είχαν συμμετάσχει σε επεισόδια στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με Σέρβους οπαδούς, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Αθλητικής Βίας έκαναν αντιπαραβολή των στοιχείων που υπήρχαν στο αρχείο της ΕΛ.ΑΣ. με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μετά από τη σύλληψη των 105 στη Νέα Φιλαδέλφεια και διαπίστωσαν ότι έξι από τους Κροάτες που συνελήφθησαν είχαν συμμετάσχει και στα επεισόδια του 2015.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο μικροσκόπιο δύο μαχαίρια

Επιπλέον σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία από τα περίπου 60 αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί και συλλεχθεί περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές επικεντρώνονται σε δύο πτυσσόμενα μαχαίρια τα οποία έχουν εντοπιστεί, ελπίζοντας ότι θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Το ένα ανήκει σε συλληφθέντα αλβανικής καταγωγής και το δεύτερο σε έναν 23χρονο Κροάτη.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ελπίζουν να βρουν σε ένα από αυτά δείγμα DNA του 29χρονου Μιχάλη, ώστε να πιάσουν τον δολοφόνο του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα δείγματα DNA από τα ρούχα του Μιχάλη ή από τα νύχια του, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ταυτοποιηθούν με αυτά των συλληφθέντων.

Επίσης προβλήματα υπάρχουν και στην ανάλυση των βίντεο, καθώς αυτά είναι σκοτεινά, ενώ η ρίψη φωτοβολίδων και βομβών μολότοφ καθιστά ακόμα δυσκολότερη την ανάλυσή τους.

«Καταπέλτης» είναι τώρα τα εντάλματα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκαν για τους Κροάτες και στα οποία γίνεται λόγος για «Εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους και συστηματική διάπραξη εγκλημάτων».

Ενώ συγκλόνισε η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή στις πρώτες της δηλώσεις που έκανε:

«Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου, η ζωή μου σταμάτησε εκεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ελεύθερος ο Κ. Φλώρος, με εντολή να μείνει τουλάχιστον 50 μέτρα μακριά από τον Β. Γραμμένο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr