ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τέταρτο 24ωρο βρίσκεται στη ΜΕΘ ο 31χρονος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε στα σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έξω από το γήπεδο το Ρέντη με ναυτική φωτοβολίδα.
Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη από τους γιατρούς και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί νέο ιατρικό ανακοινωθέν.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ υπήρξε κάποια μείωση του ποσοστού αίματος που έχανε ο αστυνομικός, γι’ αυτό έχει γίνει και μείωση των κατασταλτικών.
Οι γιατροί παραμένουν προσεκτικοί και επιφυλακτικοί επειδή φοβούνται πιθανή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
Από το Σάββατο (9/12) έχει ξεκινήσει αιμοδοσία με πάρα πολύ μεγάλη προσέλευση, η οποία είναι πιθανό να συνεχιστεί και σήμερα, Δευτέρα (11/12).























































