Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αράχωβα: Ακόμα δεν ξέρουν τι συνέβη στο χάσκι

Αράχωβα: Ακόμα δεν ξέρουν τι συνέβη στο χάσκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εν αναμονή του πορίσματος από τον ειδικό πραγματογνώμονα, βάσει και του οποίου αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τον βασανιστικό θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα, η αντιδικία μεταξύ των Αρχών και της κτηνιάτρου που πρώτη εξέτασε τον σκύλο, συνεχίζεται.

Η κτηνίατρος η οποία αρχικά τον σκύλο επιμένει πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει εμπλακεί σε καβγά με άγρια ζώα καθώς όπως λέει δεν φέρει κανένα εμφανές σημάδι πάλης με άλλο ζώο.

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν όμως οι αστυνομικές Αρχές έχουν βασιστεί στο βιντεοληπτικό υλικό και τις καταθέσεις που έχουν συγκεντρώσει και «μαρτυρούν» πως ο Όλιβερ ακολουθείτο από μία αγέλη σκυλιών.

Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ βέβαια δεν αποδέχεται αυτή την εκδοχή.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (13/12) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έχει προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια.

Νατάσα Μπομπολάκη: Υπάρχει πολιτική βούληση να συγκαλυφθεί ο θάνατος του Όλιβερ

Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας «Νέμεσις», εξήγησε την ανάρτηση που έκανε περί πολιτικής βούλησης για συγκάλυψη του θέματος.

«Τόσα χρόνια που ασχολούμαστε και ασχολούμαι με τα θέματα της προστασίας των ζώων, έχουμε δημιουργήσει καλές σχέσεις συνεργασίας με τις διάφορες κρατικές δομές, και τις Αρχές.

»Μέσα από ένα τέτοιο κανάλι έφτασε η πληροφορία, που έχω αναρτήσει ότι υπάρχει πολιτική κατεύθυνση να κλείσει το θέμα του Όλιβερ γιατί η Αράχωβα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της χώρας μας που παίζονται και διακινούνται εκατομμύρια», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει συμβεί ο θάνατος του Όλιβερ από άλλα ζώα, η μόνη κτηνιατρική γνωμάτευση είναι της κτηνίατρου που της πήγαν το ζώο και το είδε.

»Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν δαγκώματα στο ζώο και είναι καταλύτης αυτή η δήλωση.

»Αυτό το βιντεάκι με τον Όλιβερ και άλλα σκυλάκια, είναι ένα πολύ θαμπό μικρό βίντεο που δείχνει τον Όλιβερ και κάπου σε απόσταση 50-100 μέτρων είναι κάτι άλλα σκυλάκια, που δεν υπάρχει κανένας καυγάς».

Σύμφωνα πάλι με την ίδια την κ. Μπομπολάκη: «Από την αρχή έχουμε εστιάσει στο θέμα του βίντεο που υπάρχει και φαίνεται άνθρωπος μαζί με τον Όλιβερ όπου φαίνεται να κατευθύνεται προς συγκεκριμένη αποθήκη, που όλα τα Μέσα σήμερα αναφέρουν ότι εκεί μέσα έχ4ει οστά και κρανία σκυλιών, είναι το κλειδί της υπόθεσης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Λάρισα: Ένοχος 37χρονος καταστηματάρχης για την απόπειρα βιασμού υπαλλήλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr