ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αράχωβα, Αστυνομία, Βιασμός, Βίντεο, Βοιωτία, Κακοποίηση Ζώων, Κτηνοβασία, Σκύλος,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του φρικτού βασανισμού και θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα έκανε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου.
«Ο κόσμος το έχει τούμπανο στην Αράχωβα κι εμείς κρυφό καμάρι», είπε χαρακτηριστικά προειδοποιώντας πως «εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του.
»Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην Αστυνομία, η οποία κοιμάται όρθια», τόνισε.
Σύμφωνα με την Μ. Πουλτίδου, το χάσκι χτυπήθηκε άγρια και στη συνέχεια βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.
Τη Δευτέρα, η δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ και φιλοζωικών οργανώσεων γνωστοποίησε πως ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί.
Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί και το υλικό που συγκεντρώθηκε έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.























































