Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Τη 41χρονη έγκυο Γεωργία έσφαξαν ο σύντροφός της και ο φίλος του

Θεσσαλονίκη: Τη 41χρονη έγκυο Γεωργία έσφαξαν ο σύντροφός της και ο φίλος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας της 41χρονης εγκύου η σορός της οποίας εντοπίστηκε τη Δευτέρα 8/1 στη Χαλκιδική αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ο σύντροφός της και ο φίλος του.

Η 41χρονη Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα δεν δίσταζε να βγαίνει σε τηλεοπτικούς σταθμούς και να εκφράζει την αγωνία του για την τύχη της μετά την εξαφάνισή της την Πρωτοχρονιά ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση του εγκλήματος στο έγκλημα συμμετείχε και ο φίλος του συντρόφου της γυναίκας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και οι δύο «επιτέθηκαν (στην 41χρονη) με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν».

Σημειώνεται ότι ήταν ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης που αποκάλυψε το έγκλημα με τον ίδιο να υποστηρίζει αρχικά ότι το μόνο που έκανε ήταν να συμμετέχει στη μεταφορά του πτώματος της Γεωργίας σε ερημική περιοχή στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 41χρονης, προκύπτει ότι το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση του εγκλήματος στην Χαλκιδική:

«Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

»Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

»Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01/01/2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν.

»Στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.

»Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό».

Βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπαούλο

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος δολοφόνησε την 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα μπαούλο.

Η σορός της εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής, μέσα σε ένα μπαούλο.

Η 41χρονης γυναίκα διένυε τον τρίτο μήνα της κύησής της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά.

Ο φίλος του συντρόφου της Γεωργίας υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχαν αποθέσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Αν και ακόμη το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει πλήρως αποσαφηνιστεί, ο φίλος του φερόμενου ως δράστη φέρεται να ανέφερε πως έχει να κάνει με οικονομικές διαφορές.

Οι αστυνομικοί έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφανίζονται οι δύο άνδρες να μεταφέρουν κάτι βαρύ, που προσομοιάζει με μπαούλο.

Παράλληλα, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συντρόφου της γυναίκας, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, τρίχες του θύματος, καθώς και DNA.

Η 41χρονη ήταν έγκυος τριών μηνών και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών.

Άλλαξε χρονιά μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι του στην Καλαμαριά και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε.

Ο δολοφόνος έπαιζε θέατρο

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί.

Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι ο σύντροφός της, σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ξυλοδαρμών.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του είχε καταγγείλει ότι είχε βίαιη συμπεριφορά και την ξυλοκόπησε πέντε φορές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός για τις απανωτές φωτιές σε όλη τη χώρα – Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κικίλια

Δολοφονήθηκαν δύο Ουκρανοί στρατιώτες στη Γερμανία

Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία: Έξι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Άγριο φονικό στο Μαρούσι: Νεκρός 23χρονος έξω από νυχτερινό μαγαζί – Υπάρχουν και τραυματίες

Ο Δένδιας ήταν σαφής: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr