Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο 39χρονος που έσφαξε την έγκυο Γεωργία έχει μαύρο παρελθόν: Έδερνε τη γυναίκα του, έδερνε και βίαζε την αδελφή του

Ο 39χρονος που έσφαξε την έγκυο Γεωργία έχει μαύρο παρελθόν: Έδερνε τη γυναίκα του, έδερνε και βίαζε την αδελφή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, που ήταν τριών μηνών έγκυος, από τον 39χρονο σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του στη Θεσσαλονίκη.

Η δολοφονία της Γεωργίας, είχε κατά κάποιο τρόπο προαναγγελθεί και όσοι γνώριζαν τον 39χρονο δεν φαίνεται να εξεπλάγησαν.

Ο ίδιος έχει ένα σκοτεινό παρελθόν γεμάτο από βίαιες πράξεις και ξυλοδαρμούς γυναικών, ενώ, κατηγορείται ότι βίασε και χτύπησε την αδερφή του.

Σκοτεινό παρελθόν

Μάλιστα σε βάρος του υπάρχουν 49 δικογραφίες, αρκετές από τις οποίες για βαρύτατα αδικήματα, ωστόσο ο κατηγορούμενος σύντροφος της Γεωργίας κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Η πρώτη καταγγελία που υποβλήθηκε σε βάρος του ήταν το 2016 από την πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται οι Αρχές της είπαν «να τα βρει με τον σύζυγό της γιατί έχουν δυο παιδιά».

Το 2020 ακολούθησαν 4 μηνύσεις σε βάρος του για ξυλοδαρμό με θύμα την αδερφή του.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις αρχές τον Φεβρουάριο στο Α.Τ Τούμπας, το Ιούνιο στο Α.Τ Πυλαίας, τον Αύγουστο στο Α.Τ Τούμπας και το Δεκέμβριο στο Α.Τ Χαριλάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έχει καταγγελθεί στο πρόσφατο παρελθόν από την αδελφή του και για βιασμό.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της αδελφής (τον Ιούνιο του 2022) στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μόλις πριν από λίγο καιρό ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του για βιασμό, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και παράνομη οπλοφορία, ενώ η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια ανακριτή.

Η δολοφονία της Γεωργίας

Στις 9/1/2024 ο εισαγγελέας άσκησε στο 39χρονο και τον φίλο του, ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Την ίδια στιγμή, ο 39χρονος ο οποίος επί 8 μέρες έπαιζε θέατρο, κάνοντας τον ανήξερο και δηλώνοντας ανήσυχος για την τύχη της συντρόφου του, εξακολουθεί να μην παραδέχεται τη δολοφονία της Γεωργίας.

Ο 39χρονος φέρεται να παραδέχθηκε αρχικά στην Αστυνομία ότι μαζί με τον φίλο του είχαν σκηνοθετήσει ληστεία εις βάρος της 41χρονης, ένα σχέδιο όμως που δεν πήγε όπως ήθελαν και κατέληξε στη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Ακολούθως, όμως, ο 39χρονος άλλαξε στάση, δεν υπέγραψε την αρχική του κατάθεση και αρνήθηκε να μιλήσει στους Αστυνομικούς χωρίς τον δικηγόρο του.

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο όμως που έφερε στο φως το MEGA, φαίνονται οι δύο φερόμενοι ως δράστες να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορό της 41χρονης εγκύου, μετά τη στυγερή δολοφονία.

Τι λέει ο συνεργός

Ο συνεργός του εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η ανάμειξή του περιορίζεται στην αποτυχημένη ληστεία που σκηνοθέτησαν να διαπράξουν και στη μεταφορά της σορού.

«Το μοιραίο βράδυ εγώ φίμωσα και έδεσα την Γεωργία.

»Ο 39χρονος μετά μου έκανε νεύμα να κατέβω και να περιμένω κάτω.

»Μετά ήρθε και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή.

»Τότε εγώ του είπα ότι θα φύγω, αλλά εκείνος με απείλησε, ότι αν δεν τον ακολουθήσω, θα πάθω ό,τι και η Γεωργία», υποστήριξε ο 34χρονος φερόμενος ως συνεργός του 39χρονου.

Όπως ομολόγησε ο 34χρονος, η Γεωργία δολοφονήθηκε με μαχαιριές υποδεικνύοντας παράλληλα στους αστυνομικούς το σημείο που πέταξαν τη σορό της.

Οι δύο άνδρες τη μετέφεραν μέσα σε ένα μπαούλο, με αυτοκίνητο, σε ερημική τοποθεσία της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δυο τους επιχείρησαν να σκηνοθετήσουν «ληστεία» σε βάρος της 41χρονης.

Ήθελαν να την ακινητοποιήσουν και μετά να πάνε στο πατρικό της σπίτι απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 5.000 ευρώ.

Η περίεργη ιστορία με το νεκρό βρέφος

Ο 39χρονος εμπλέκεται και σε μια παλιά αλλά περίεργη υπόθεση, η οποία είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης το 2009.

Σε ηλικία 23 ετών ο κατηγορούμενος είχε αποκτήσει ένα παιδί με τη μόλις 17χρονη τότε σύντροφο και μετέπειτα σύζυγό του.

Το βρέφος σύμφωνα με τους γιατρούς έχασε τη ζωή του λίγες ημέρες μετά τη γέννα, περιστατικό που αμφισβήτησαν οι νεαροί γονείς.

Μάλιστα προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη πιστεύοντας ότι κάποιος άλλαξε το παιδί τους στο κρατικό μαιευτήριο και τους παρουσίασε άλλο ως νεκρό, με σκοπό το δικό τους να προωθηθεί για υιοθεσία.

Ακολούθησε σειρά ερευνών που δεν κατέληξαν πουθενά.

Το κορυφαίο όμως μυστήριο ήταν όταν διατάχθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές η εκταφή του βρέφους για να γίνει έλεγχος DNA.

Ο τάφος ήταν κενός και κάποιος είχε κλέψει το νεκρό παιδί, σύμφωνα με το voria.gr.

Ο 39χρονος που κρατείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου συντρόφου του κατέθετε μηνύσεις και προχωρούσε σε καταγγελίες εναντίον γιατρών, ακόμη και συγγενών του, υποστηρίζοντας ότι είχαν απαγάγει το παιδί του με σκοπό να κερδίσουν χρήματα από την πώλησή του για υιοθεσία.

Ωστόσο η τότε αντεισαγγελέας Πρωτοδικών η οποία χειρίστηκε την υπόθεση κατέληξε στο ότι το μωρό δεν απήχθη ποτέ από το νοσοκομείο.

Παράλληλα ζήτησε να γίνει έρευνα για την απώλεια της σορού και να εξεταστεί ποιος είχε συμφέρον να το εξαφανίσει για να μην γίνουν εξετάσεις.

Αναφορικά με τις καταγγελίες περί αρπαγής από την πλευρά του 39χρονου είχε καταλήξει ότι οι γονείς έβλεπαν επί 19 ημέρες το παιδί τους στην κλινική, ενώ ήταν ζωντανό και πως στενός συγγενής του ζευγαριού επιβεβαίωσε με την κατάθεσή του ότι το ίδιο παιδί παραδόθηκε νεκρό στην οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονήθηκαν δύο Ουκρανοί στρατιώτες στη Γερμανία

Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία: Έξι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Άγριο φονικό στο Μαρούσι: Νεκρός 23χρονος έξω από νυχτερινό μαγαζί – Υπάρχουν και τραυματίες

Ο Δένδιας ήταν σαφής: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr