Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόλος – Αλ. Κούγιας: Ο 50χρονος κρατούσε όπλο, γιατί ο κουνιάδος του ήταν σωματώδης

Βόλος – Αλ. Κούγιας: Ο 50χρονος κρατούσε όπλο, γιατί ο κουνιάδος του ήταν σωματώδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τον 50χρονο, που σκότωσε τον κουνιάδο του, επειδή βίαζε την κόρη του, μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/1) ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας.

Όπως διευκρίνισε, ο άνθρωπος αυτός κρατούσε όπλο, διότι ο αδερφός της συζύγου του ήταν σωματώδης, ενώ τόνισε ότι «τον πλησίασε και τον χτύπησε πρώτα με το κοντάκι στο κεφάλι».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 50χρονου από τον Βόλο, υποστήριξε:

«Η διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του 50χρονου μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης εδράζεται στο γεγονός ότι ο ανακριτής, που έχει πλήρη γνώση της υπόθεσης, δεν προέκρινε την προφυλάκιση του δράστη».

Ως προς την εξέλιξη των γεγονότων, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε ότι ο 50χρονος δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον κουνιάδο του, ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε, για να σκοτώσει τον κουνιάδο του, γι΄ αυτό και του έδωσε ραντεβού σε πολυσύχναστο μέρος, για να του ζητήσει εξηγήσεις για όσα του αποκάλυψε η κόρη του.

«Πήρε το όπλο, γιατί δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει»

«Ο 50χρονος ήθελε να κάνει τον κουνιάδο του να ομολογήσει τις πράξεις του, όμως πάνω στη συζήτηση εκείνος τον χλεύαζε και δεν πίστευε ότι θα πυροβολήσει, ενώ άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Τον πλησίασε και τον χτύπησε πρώτα με το κοντάκι στο κεφάλι, αποδεικνύεται και ιατροδικαστικά ότι προηγήθηκε το χτύπημα με το κοντάκι από τον πυροβολισμό» σημείωσε ο δικηγόρος, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης «πήρε το όπλο, γιατί δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει», δεδομένου και ότι η σωματική διάπλαση του κουνιάδου του ήταν πολύ μεγαλύτερη από τη δική του και δεν θα μπορούσε να αντιδράσει, εάν εκείνος εκινείτο εναντίον του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Καταγγελία κτηνοτρόφων: Γέμισε η ελληνική αγορά με ρουμάνικα αρνιά ενόψει Πάσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr