Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύκλωμα μαστροπείας με μαθήτριες στον Κολωνό: Η μητέρα της 15χρονης δεχόταν απειλές

Κύκλωμα μαστροπείας με μαθήτριες στον Κολωνό: Η μητέρα της 15χρονης δεχόταν απειλές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η οικονομική άνεση της 15χρονης αλλά και η απότομη αλλαγή στη συμπεριφόρα της, ήταν εκείνα που θορύβησαν τη μητέρα της 15χρονης και ξετύλιξε το κουβάρι του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό.

«Η μητέρα αντελήφθη καιρό πριν την αλλαγή συμπεριφοράς στο παιδί της.

»Για να φτάσει σε καταγγελία χρειάζεται τόλμη, διότι αντιμετώπιζε απειλές από πρόσωπα του περιβάλλοντος του κυκλώματος.

»Είναι μία ηρωίδα μητέρα, γιατί εκτός από το παιδί της ήθελε να σώσει κι άλλα παιδιά», δήλωσε στο MEGA ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης Γιώργος Κανιάρης.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών από το 2022, η Λορέλα [φωτογραφία], μητέρα ενός αγοριού, ένας 34χρονος από τα Βόρεια Προάστια και η 25χρονη «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια και με δόλωμα την χλιδάτη ζωή που οι ίδιοι έκαναν, τις εξωθούσαν στην πορνεία.

Ανάμεσα στα θύματά τους μία 17χρονη και μία 15χρονη, με τις Αρχές να εκτιμούν πως τα κορίτσια που έπεσαν στην παγίδα του κυκλώματος είναι πολλά περισσότερα.

«Έβλεπα χρήμα, έβλεπα κλαμπ, έβλεπα κοπέλες με λεφτά και λέω ας το κάνω και εγώ.

»Αλλά κατηγορούν την κοπέλα, τη Λορέλα, χωρίς να έχει εμπλακεί σε όλο αυτό», ανέφερε η 17χρονη σε δηλώσεις της στην κάμερα του MEGA, ωστόσο λίγο αργότερα θα ανακαλέσει και θα ισχυριστεί πως δέχτηκε απειλές από το περιβάλλον της Λορέλας ώστε να τη βγάλει από το κάδρο των ερευνών.

Όπως αναφέρει ένα από τα θύματα, έβρισκε πελάτες μέσα από πολύ διαδεδομένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και προσέλκυε άνδρες αρκετά μεγαλύτερους σε ηλικία, με οικονομική επιφάνεια, από τα βόρεια Προάστια.

Η 31χρονη «Λορέλα» και ένας ακόμη 34χρονος πήραν το δρόμο για τις φυλακές μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 31χρονη με το ψευδώνυμο «Λορέλα», η οποία εμφανίζεται ως κεντρικό πρόσωπο στη λειτουργία του κυκλώματος και φέρεται να ήταν εκείνη που προσέγγιζε νεαρά κορίτσια και προσποιούμενη τη φίλη τους τους έταζε εύκολο και γρήγορο χρήμα, με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 31χρονη στην απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενη πως δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενους της καθώς δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Η κατηγορούμενη, η οποία δηλώνει αισθητικός, φέρεται να ανέφερε πως γνωρίζει την 17χρονη η οποία επισκεπτόταν το ινστιτούτο της ισχυριζόμενη, μάλιστα, πως όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κορίτσι επιχείρησε να το αποτρέψει.

Τον ισχυρισμό ενίσχυσε με δηλώσεις της και η 17χρονη, η οποία εμφανίζεται ως θύμα του κυκλώματος, και φαίνεται να επιχείρησε να βγάλει από το «κάδρο» την «Λορέλα» αναλαμβάνοντας η ίδια την ευθύνη για την εμπλοκή της 15χρονης.

Ωστόσο, στη συνέχεια η ανήλικη αναίρεσε τους ισχυρισμούς της αναφέροντας πως δέχτηκε πιέσεις από το περιβάλλον της 31χρονης για να πει όσα είπε και να δώσει άλλη διάσταση στα γεγονότα.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τις κατηγορίες όπως τους αποδίδονται ισχυριζόμενοι πως δεν γνώριζαν πως τα κορίτσια είναι ανήλικα σημειώνοντας πως εμφανίζονταν ως 20χρονες.

Ωστόσο, ο 34χρονος από την Εκάλη, ο οποίος φέρεται να φωτογράφιζε τα νεαρά κορίτσια ενώ στη συνέχεια αναρτούσε φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο ώστε να «ψαρεύει» «πελάτες» φαίνεται πως δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη δικογραφία, ήταν ένας από τους «πελάτες» το καλοκαίρι του 2023 καθώς κατηγορείται ότι συνευρέθηκε ερωτικά στο σπίτι του με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας ως αμοιβή το ποσό των 200 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Στη λίστα των κατηγορουμένων στην υπόθεση έχουν προστεθεί και δυο ακόμη πρόσωπα τα οποία προέκυψαν μέσα από τις μαρτυρίες των ανήλικων κοριτσιών και θα απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για μια 26χρονη η οποία εμφανίζεται να συνόδευε τις ανήλικες στα «ερωτικά» ραντεβού αλλά και ένα 64χρονο ο οποίος, σύμφωνα με την κατηγορία, συνευρέθηκε με τα δυο κορίτσια.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται καθώς εκτιμάται πως εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα ενώ η μητέρα που κατήγγειλε το κύκλωμα έχει αναφέρει πως υπάρχουν ακόμα επτά θύματα.

Την ίδια ώρα οι Αρχές… ακολουθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη των κατηγορούμενων προκειμένου να ρίξουν φως στις κινήσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Καύσιμα: Τιμές-φωτιά με πάνω από 2 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη σε 15 περιφέρειες και νησιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr