Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πειραιάς: Νεκρός ένας 18χρονος σε νυχτερινό μαγαζί – Δύο συλλήψεις

Πειραιάς: Νεκρός ένας 18χρονος σε νυχτερινό μαγαζί – Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εντοπίστηκε 18χρονος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στα Καμίνια, τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο από ομάδα του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του 18χρονου παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ στη σορό του αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σημειώνεται ότι μετά το συμβάν ακολούθησε επιτόπια έρευνα από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της ασφάλεια προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 42 ετών που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα και κατείχαν όπλα ενώ προέβαλαν και σθεναρή αντίσταση.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της ανωτέρω Υπηρεσίας, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, εξάγοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr