ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (16-02-2024) το βράδυ στην Άρτα από αστυνομικούς, δύο Έλληνες (άνδρας και γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας ότι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει με τη μέθοδο της απασχόλησης κινητό τηλέφωνο ιδιοκτήτη εμπορικής επιχείρησης.
Εντός του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.
Κατά την περεταίρω αστυνομική έρευνα, πρόκυψε ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οι κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει παράθυρο εκκλησίας σε χωριό της Άρτας και στη συνέχεια παραβίασαν το παγκάρι, αφαιρώντας από αυτό χρηματικό ποσό 300 ευρώ.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 428 ευρώ.























































